Puncte-puncte 8

PSD, PIB, PNL, Rednic…

  • Odată ce PD-ul a intrat în horă, PSD nu are altă variantă decât să se mobilizeze exemplar pentru succesul moţiunii, altfel vor sfârşi în ridicol, cu democraţii râzând în hohote „v-am spus noi că nu sunt oameni serioşi”. Nu cred în diversiunile cu divizarea PSD-ului şi sunt convins că eşecul moţiunii (dacă moţiunea va eşua) nu se va datora PSD. În rest, Bunicuţa este ofticată că partidul nu-l apără de problemele cu justiţia, „nepotul” bombăne pe margine, iar Ponta este ofticat că îl trimit la Bruxelles de unde nu va mai putea apărea pe la tocşouri – cam asta este „opoziţia” în partid.
  • După ce pe primul trimestru PIB-ul a crescut doar cu 5,8%, în trimestrul doi creşterea scade la 5,6%. Am să revin cu un articol mai detaliat despre evoluţia economiei – după publicarea raportului INS – fiindcă şi aici se petrec lucruri interesante.
  • PNL va scăpa în sfârşit de povara guvernării. A fost o perioadă dezamăgitoare din toate punctele de vedere şi liberalii chiar au nevoie de o pauză pentru a se reface.
  • Demisia lui Rednic invită, inevitabil la comparaţii cu Hagi. Omul a înţeles că nu mai este dorit şi şi-a luat la revedere, chiar dacă a strecurat un parfum de telenovelă care i-a permis andressei un post mişto, citat şi de Tolontan. Ca să nu mai vorbim că, profesional ştie să aşeze o echipă în teren şi ce să ceară de la jucători…