De doi bani speranţă…

În doar o săptămână, cei doi contracandidaţi ai actualului preşedinte au reuşit să arate celor care mai aveau vreun dubiu cât de nepregătiţi sunt. Crin Antonescu a ţinut în Parlament cel mai penibil discurs din îndelungata sa istorie de parlamentar arătând că nu este decât un puber întârziat (ceea ce e chiar mai prost decât a fi puturos), iar Mircea Geoană s-a umplut de ridicol în gestionarea „crizei politice”. Faza cu „Nu merg la Cotroceni” şi „Nu discut subiectul Nica” în momentul în care maşina care-l ducea la Cotroceni claxona la scară e de antologie. Mă îndoiesc că bietul de el a priceput miştoul deloc finuţ al preşedintelui cu „înţeleg presiunea la care sunt supuşi…” şi este absolut incredibil cum reuşeşte să transforme, vorba poetului, „porecla în renume”. Aşa că, dacă tot ne-aşteaptă încă cinci ani de circ, măcar să schimbăm paiaţele. Gigi sau Vadim?

4 comments to “De doi bani speranţă…”
  1. Cred ca e o gluma proasta sa consideri ca Vadim ori Becali ar putea ajunge vreodata presedinti. Ar fi probabil cele mai nefericite alegeri ale romanilor. Pe de alta parte, nu ar strica de exemplu ca Geoana si Basescu sa ramana putin pe tusa, cu toate certurile si orgoliile lor si in scaunul de presedinte sa fie ale Antonescu.

  2. Dragă Marius Dumitrescu, alias katrina, alias Flory, dragă Mihai Petre alias Paula, alias Mariana, dragă Răzvan alias Alex, vă rog foarte mul să citiţi acest post. Este special pentru voi. Pentru şefii voştri de la PNL o întrebare, alţii mai agramaţi nu găsiţi? Pe bune, că aveam pretenţii de la voi.

Comments are closed.