Vin moşierii! III

Boc a precizat că românii nu pot fi păcăliţi de PSD şi PNL şi îşi dau seama că acest acord este în fapt un „contract de tranzacţionare a votului de la stânga la dreapta şi de la dreapta la stânga, cu unicul scop reprezentând bunurile care au rămas de privatizat”. El a spus că prin acest acord s-a semnat certificatul de deces al cotei unice şi că PSD şi PNL doresc să mărească taxele pentru a-şi păstra privilegiile, pensiile parlamentarilor şi pentru a păstra Parlamentul bicameral, fără reducerea numărului parlamentarilor.

Via.

4 comments to “Vin moşierii! III”
  1. Vin mosierii IV:

    Mogulii Dinu Patriciu si Sorin Ovidiu Vantu i-au convocat la sediile lor pe liderii PSD si PNL pentru a stabili strategia economica a Romaniei si programul de privatizari, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele Traian Basescu.

    Mai mult aici: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6560596-update-traian-basescu-strategia-economica-programul-privatizari-discutat-sediile-lui-patriciu-vantu-unde-liderii-psd-pnl-fost-convocati-moguli.htm

  2. Nu incetez sa ma mir ce memorie scurta are piticul de gradina ne-simpatic, apendicele maretului no-name care ne anunta acu’ vreo luna ca tre’ sa se mareasca TVA.
    …Imi placea mai mult sintagma „pensiile nesimtite”.

  3. Fara nicio legatura.

    Cand Basescu a fost invitat de Eugenia Voda la Profesionistii a zis ca daca nu mai castiga inca un mandat se retrage din politica.

    Dar asta a fost acum 3 ani…

Comments are closed.