Cumpăr modem Huawei E270 – decodat sau codat Orange

Ofer maxim 100 lei dacă nu are garanţie, 150 dacă încă mai este în garanţie minim 6 luni. (Întrucât deja în comentarii am 3 oferte la care am trimis reply fără a mai primi un răspuns, am rugămintea ca, dacă chiar aveţi modemul şi chiar vreţi să-l vindeţi, trimiteţi oferta direct pe eu arond cristian banu punct ro. Atâta timp cât postul este sticky, anunţul este valabil. Mulţumesc.)

24 comments to “Cumpăr modem Huawei E270 – decodat sau codat Orange”
  1. @MIhai
    pe okazii e doar 160.
    @Nicu,
    mersi de oferă, dar aş vrea E270. E tehnologie mai nouă – nu că Orange m-ar lăsa să o folosesc 😀 dar, cine ştie. Anyway, Azi plec la Hunedoara (Piteşti-Sibiu-Sebeş) şi mă întorc vineri. Dacă te coafează vreunul din oraşe, mă pot opri vineri.

  2. Sibiu ar fi cool, și chiar am de mers acolo cu treburi … dar depinde de onor’ clientela.
    Poate iese o deplasare pe vineri, așa că eu zic să „păstrăm atingerea” 😛

  3. Cristi, eu am luat pt maica-mea un modem zapp cu SIM inclus cu 2 luni de internet la pretul de 50 lei.
    Depinde si de noroc.

  4. off-topic, scuză-mă
    Ai dispărut atît de mult timp că la un moment dat am renunţat să mai verific.
    În fine, mă bucur că ai reapărut. Erai un reper pentru mine.

    • Mersi, Mihai, urmăresc Okazii.ro. Modemul acela este altceva. Mie îmi trebuie un modem suportat de routerul Assus WL500Gp, adică Huawei E160, E220, E270. Aş prefera 270 deoarece are viteza mai mare şi chiar dacă actualul meu abonament de la Orange e limitat la 3,6 poate mai iau o cartelă Zapp/Cosmote, poate apar alte variante. Nu că aş avea nevoie de o viteză mai mare, dar am fi trei pe net 🙂
      Oricum, de bază a devenit abonamentul Romtelecom, că nu am mai avut probleme de semnal pe unde am mai circulat, Orange-ul este de backup.

  5. Pingback: Blog de “analist politic”» Arhivă blog » Apostolii băsescieni

    • Da, mă interesează în continuare, aştept detalii. Mai sunt 2 mai sus care au spus că au şi vor să-l vândă şi după ce au pus mesaj aici nu au mai răspuns la mailuri.

Comments are closed.