Deci, da!

Gazeta puterii:

Ieri, opoziţiunea a organizat în sfântul oraş martir Timişoara, unde sute de tineri şi-au dat prinosul vieţii pentru libertatea poporului român şi abolirea criminalului sistem comunist, un meeting la care abia a putut strânge 2000-3000 de amărâţi, adunaţi cu forţa de prin comunele judeţului pentru a celebra un pact criminal pentru oraşul-martir al Revoluţiei Române. Spre disperarea lor, un grup mic, dar vajnic de tineri puri şi curaţi, i-au întâmpinat cu curaj, protestând împotriva jignirii aduse întâiului oraş liber de comunism al României. Glasului lor li s-au adăugat vocile a sute de tineri în alte oraşe martir ale Revoluţiei – Bucureşti şi Braşov. Cinste lor! Liderii opoziţiunii abia au scăpat cu fuga, pe uşa din dos, de ruşinea tinerimii române! Bravos naţiune! Fii vigilentă! Vom învinge comuniştii disperaţi! Ruşine primarelui care a trădat principiile Seniorului Corneliu Coposu, exemplu de cinste şi moralitate a luptei împotriva comunismului şi comuniştilor.

Gazeta opoziţiei

Tiranul este disperat! O manifestaţiune onestă a coaliţiei împotriva dictatorului Băsescu, care a venit să ofere Timişoarei un pact pentru viitor, care prevedea câteva măsuri care să asigure o dezvoltare deosebită oraşului Timişoara, a fost umbrită de manifestările jignitoare a câtorva derbedei adunaţi de partidul preşedintelui. Manifestaţiunea „spontană” era ciudat de bine organizată, cu afişe proaspăt ieşite de sub tipar, tricouri şi geci portocalii. Ruşine domnilor! Ruşine că batjocoriţi spiritul cosmopolit şi liberal al Timişoarei! Ruşine că vreţi să puneţi piedică unui proiect de modernizare a oraşului nostru! Demolarea! Atâta ştie tiranul Băsescu, un individ bolnav de ură care nu vrea să părăsească puterea! Tentativa de protest de la Timişoara nu a strâns decât 10-20 de rătăciţi „spontani”- cu afişe la fel de proaspete – la Bucureşti şi Braşov adunaţi de activiştii de partid cu mare greutate. Patetice încercări de a mai opri cursul istoriei! Când veţi înţelege, domnule Traian Băsescu, că lumea s-a săturat de ură, dezbinare şi demolare? Când o să înţelegeţi că s-a terminat şi că locul dumneavoastră este la coşul de gunoi al istorie? Să vă fie ruşine! De ce vreţi să aruncaţi România în haos? De ce vă agăţaţi atât de disperat de putere? Poporul vă va judeca!

12 comments to “Deci, da!”
  1. excelent post, felicitari pentru parodia isteata 🙂 probabil cel mai bun comentariu la ce s-a intamplat ieri!

  2. Un exemplu genial din prima categorie:

    Nu e timp de plîns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei!
    De ajuns! Pînă aici! Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara. Astăzi, de 1 decembrie, ziua naţională a României!

    De aici.

  3. Cel mai mult mi-a placut faca cu ” au iesit pe usa din dos”.

    Nu inteleg ce e in capul lingailor de genul Morar, Pora, Patrascoiu, Nasul.
    Chiar sa iti pierzi orice urma de credibilitate…

Comments are closed.