Primii 5

Azi se încheie primii cinci ani de blogging. Ce au însemnat?

În primul rând, o experienţă foarte interesantă. Am început pe Cristian Banu.ro cu „Părerea mea”, iar din mai 2007 aici. În afară de acestea, am mai avut şi alte bloguri (ale căror statistici nu le-am pus la socoteală). Se pare că am avut primul blog de analiză politică. Statistic vorbind:

Mai presus de toate, nenumăraţi prieteni. Mulţumesc. Mulţumiri speciale lui Dragoş Novac, Radu Ionescu, Bobby Voicu şi, nu în ultimul rând, Zoso, pentru încurajările de la început. Mulţumesc celor care au comentat şi care au transformat, mai ales în ultima vreme, acest blog într-un spaţiu al dezbaterilor inteligente. Într-o ordine aleatoare, mulţumirile mele lui Vallachus, Intruder, Horia, (alt) Horia, Nicu Alecu, Lektor, Moromete, Dromichaetes, Mihnea Graur, Mihnea Dumitru, Roaiters, Răzvan, Notarul Anonim al Regelui Bela, Clauteo, Ionuţ Muşat, Vali Pleşca, Claudiu, Deceneu, Teacă, son of alerik, scortzy, Mihai Vintilă, Mihai, Fish, Liviu, Turanbarr, Dan Şelaru, Lilick, Codru Vrabie, Conu Dinu, ContraSENS şi tuturor celorlalţi pe care nu v-am menţionat. Voi sunteţi mulţi, eu, unul singur.

Aşa a început. Recitind articolul, îmi dau seama că 3/4 din ce am spus acolo este valabil şi azi. De altfel, nu de multe ori am senzaţia că mă repet şi de nenumărate ori folosesc „aşa cum am spus…” Să vină următorii 5 :D!

14 comments to “Primii 5”
  1. Pentru un blog serios ( preponderent politic), şi pentru un blogger care nu vine din showbiz sau din alte „sfere înalte”, e un bilanţ remarcabil. Sînt încîntat să te am în blogroll. Ave!

  2. Va doresc si eu mari izbanzi ‘bloggeristice’ in 2010. Gasesc aici analize ample si echilibrate si – desi nu intotdeauna sunt de acord cu asertiunile dvs. – atmosfera e impregnata de civilitate si buna crestere.

Comments are closed.