Ecce Homo

Azi, Traian Băsescu repurtează o mare victorie. Dacian Cioloş a fost confirmat Comisar European pentru Agricultură, o poziţie excepţională în Comisia Barrosso. În cinci ani de zile este singura persoană promovată de Traian Băsescu şi care nu s-a dovedit ulterior un jeg uman. A meritat să se lupte pentru el. Elena Udrea şi Dacian Cioloş. Văru’ Săndel şi Felix Tătaru. Pora şi Cărtărescu. Emil Boc şi Alexandra Gătej. Prigoană şi Valeriu Stoica. Ce-ar fi putut să fie şi ce este…

7 comments to “Ecce Homo”
  1. ECCE HOMO ! asa e corect !
    Ar fi bine sa utilizam corect limba latina sau sa intrebam, atunci cand nu cunoastem !Multumesc pentru atentie !

  2. Poate ar fi mai nimerit să te întrebi cine a luptat, de fapt, pentru Cioloş? Nu cumva felicitările le merită musiu Bling-Bling? Altminteri omul este OK şi stăpâneşte dosarele. Doar că este văzut ca fiind cel de-al doilea comisar al Franţei.

  3. De acord in linii mari, dar nu inteleg ce aveti cu Pora si Cartarescu. Ambii sunt de doi bani, cel putin cand e vorba de calitatile de ‘analist politic’ – banuiesc ca la aceasta dimensiune va refereati.

    E drept, Cartarescu nu a fost (pana acum cel putin) dovedit ca plagiator, Pora, da 🙂

    • @Liviu,
      Mircea Cărtărescu mi-a fost profesor în anul IV şi a fost o experienţă deosebită. Am avut atunci ocazia să-l cunosc în circumstanţe normale. Dincolo de entuziasmele sale băsesciene, discutabile, desigur, este unul dintre marii poeţi români şi un scriitor deosebit. În cazul său nu este vorba decât de un entuziasm prost direcţionat. Pora e o nulitate.
      PS Scuze, şi mesajul tău a fost prins.

  4. Nici n-am sustinut ca Mircea Cartarescu n-ar fi valoros, dar ca literat, estetician, scriitor etc.

    Textele lui politice sunt nu doar aberante ca sustineri, ci pur si simplu slabe. Pare un caz de Dr. Jekyll si Mr. Hyde.

    Suntem, asadar, de acord in esenta.

    Pora e, intr-adevar, un zero barat din toate punctele de vedere. Pe Cartarescu analistul il salveaza macar Cartarescu scriitorul, desi as zice ca un scriitor care isi respecta posteritatea n-ar trebui sa se preteze la gainarii.

Comments are closed.