De ce enervează Dăianu?

De când a fost nominalizat de liberali pe lista pentru europarlamentare, împotriva lui Daniel Dăianu s-a lansat o campanie murdară pe care chiar nu o înţeleg. Alegerile europarlamentare nu au o miză serioasă pentru politica internă (deşi se spune că vor reprezenta o „radiografie” nu cred că rezultatul la europarlamentare va fi aproape de cel de la locale/parlamentare, pot cel mult reprezenta o chestie de moral, dar, în fine, asta nu cred că are legătură cu Dăianu). Dăianu însuşi nu s-a implicat vizibil în politică şi chiar şi acum îşi asumă un rol de „tehnocrat” fiindcă mai degrabă jobul de europarlamentar este unul de tehnocrat decât de politician. Şi atunci care este rolul atacurilor din partea preşedintelui? Ce are Băsescu cu Dăianu?

2 comments to “De ce enervează Dăianu?”
  1. De ce trebuia sa aiba neaprat Basescu ceva cu el? Poate au altii…

    Pe subiect: probabil ca lumea se teme ca PNL o sa aiba un scor bun la europarlamentare (are sanse daca ne uitam la listele PD si PSD) si de aceea ataca ce se poate ataca de pe lista aia, adica pe Daianu…

  2. Atacurile la Dăianu au venit din partea lui Tapalagă în HoţNews, unul dintre „măciucarii” prezidenţiali şi din partea Cotidianului în contextul unui număr „dedicat” liberalilor. Oricât ai vrea să fii de „imparţial” comanda politică este evidentă. Dacă era un caz izolat puteam discuta de exces de zel dar avem de a face cu o campanie.

Comments are closed.