Alegeri

Partidele noastre sunt în faţa unor alegeri dificile. PSD are de ales între a muri de ridicol alături de Geoană sau Diaconescu, sau de a intra liniştiţi în istorie alături de Ion Iliescu şi Adrian Năstase. PNL are de ales între o dictatură luminată(?) a unui despot puturos luminos şi o glumă proastă. Între a-şi bate joc de principii, doctrină de dragul unui lider încă popular şi haosul dat de absenţa leadershipului. Singurul ferice e PD-L. El nu are nimic de ales fiind aleşii. Dar să-i vedem când va fi să achite nota de plată.

4 comments to “Alegeri”
  1. Pana cand o veni the day of reckoning pentru PDL o sa mai curga multa apa pe Dambovita. Cu sacii in caruta si cu Voda reales la Cotroceni, partidul prezidential se poate bucura in liniste de spectacolul oferit de sfasierile intestine din celelalte partide.

  2. Cristi,
    Se pare ca noi ca popor nu prea stim ce-i aia „nota de plata”.
    Ori ne vom fura caciula, ori ne vor fura ei pe noi, naiba stie dar asta ca PDL-ul va achita vreo nota de plata, nu-mi suna bine desi mi-as dori sa se intample.

  3. Hai Cristi, hai cu marfa proaspata despre Vanghelie ca e urat afara…Ne mai distram si noi pe net in lipsa locurilor de parcare.

Comments are closed.