4 comments to “Câtă dreptate are preşedintele…”
  1. Asa e ! Ploua . Si cum tie nu-ti prieste apa nici macar in spritul de la Golden, ‘mi dau seama de adanca ta tristete !Se vede pe fata ta cat suferi si cat de mult te-afecteaza …apa chiara !Bai ,nu cumva contravine art.53 ,ala cu siguranta nationala ?
    S-o interzicem dracu’ pt. ..intotdeauna ,si sa decretam viitura de ..vin drept SINGURA inundatie legala pe timpul mandatului tau ! Dar sa fie vin sec ,rece , si cu buchet de Plescoa ! Dixit .

  2. Galatiul si alte localitati din acest judet dar si din Braila risca sa fie inundat si mai tare pentru ca sunt mai importante culturile din Insula Mare a Brailei decat vietile oamenilor. E ca si cum la o chiuveta debitul de la robinet e mai mare decat absorbtia de la gura de scurgere. Daca mai apare o gura de scurgere, apa din chiuveta nu mai da pe afara…
    Asa e si cu deversarile care puteau fi facute in IMB. Insa duminica a dat sute de telefoane deputatul Culita Tarata (in Insula are culture firma TCE 3 Brazi a deputatului), inclusive la vreo 3 ministri, ca deversarile cerute de specialisti sa nu se faca, deputatul amenintand ca nu mai sprijina guvernul. Pana la urma, culturile modificate genetic de la firma lui Tarata s-au dovedit mai importante decat vietile si casele romanilor.

  3. Pingback: polimedia.us/fain/

  4. Senzational Basescu ne transmite ce se intampla afara de parca noi nu am stii. Stim bine ce se intampla si inauntru bai rahatelule chelios 🙂 !

Comments are closed.