O bilă albă pentru Tăriceanu

Indubitabil, Cioroianu a făcut o prostie (cred că singura „pe bune”, din câte îi pune presa în cârcă), şi în mod normal ar fi trebuit demis. Ceea ce este însă de apreciat este faptul că Tăriceanu îşi apără oamenii (şi pe Remeş l-a apărat până în ultimul moment). Este clar un om de echipă, complet opus „lupului solitar” Traian Băsescu. Apropo de echipă, interesantr este că cei de la PNL îşi promovează candidaţii individual, deşi se votează pe listă, în vreme ce marii susţinători ai votului individual nu se pot abţină să nu scoată la înaintare – fie şi prin absenţa figurată – o listă bine pitită la umbra marelui jucător…

6 comments to “O bilă albă pentru Tăriceanu”
  1. Mi se pare o mare tampenie sa aperi un om care e evident ca trebuie demis. Pana la urma treaba lui Tariceanu e sa conduca un guvern si administratie coerente si eficiente si nu sa ii faca in ciuda lui Traian Basescu chiar si cand nu e cazul. Adica in cazul Cioroianu…

  2. Eu zic, ca sa ma bag in seama, ca-i prea mult o bila alba pt aparatorul unei echipe/turme de penali si ageamii. N-ar fi mai nimerit niste oua cu rosii, precum tziganii de la Roma? Sau a fost o gluma si eu nu m-am trezit!

  3. Dupa faimoasa declaratie a lui Cioroianu…Tariceanu, in vizita in Italia, da un interviu la o televiziune italiana La7 si, chiar daca pana si Cioroianu facea parte din delegatie, are tupeul sa declare ca anumiti politici italiani au facut declaratii „fasciste”, minutul 2.44: EMERGENZA ROM
    07/11/2007
    Un’intervista di Gad Lerner al primo ministro rumeno Calin Popescu Tariceanu.

    Culmea e ca, dupa cat se intelege din spusele lui, avea ce avea cu Alessandra Mussolini (aleata lui Berlusconi), vezi interviul pe care l-a dat la Cotidianul: o „fascista” pentru ca a cerut plecarea ambasadorului roman din Italia. Nu am cuvinte… ma umfla rasul!!! Are tot timpul sa citeasca declaratiile lui FINI, capul Aleantei Nationale si un alt aleat a lui Berlusconi, si vreau sa vad daca are curajul sa-i raspunda… E tipic sa te iei de femei … in Romania dar a gresit adresa si sa facut inca o data de r**** !!! Sa luat si de primarul Romei (vezi tabara pentru rromi de la Roma, 15 milioane de Euri) … Re-amintesc ca in ianuarie 2007, Ministrul de Interne italian a fost in Romania pentru problema emigrarii, in iunie a fost la Bucuresti Veltroni si ca signora Reggiani e a 3_a persoana ucisa de romani si, vorbim de ultimele 6 luni in Italia.

    Trebuia sa ascultati declaratiile lui Valdman Traian, preot, Parohia Ortodoxa din Milano, care in aceiasi emisiune ca raspuns la intrebarea ziaristului Gad Lerner “de ce romanii tin cu orice chip sa se faca diferenta intre rromi si romani“… in putine cuvinte (pentru ca nu-mi aduc aminte cu precizie asa zisele fundamente istorice, valahi si tiganii emigrati din India acum 1000 de ani…) au “SANGE divers” si CULOARE diferita (asta a adaugat-o o anumita Viorica care ingrijeste o persoana in varsta, italiana) !!! La care ziaristul remarca, nu fara ironie, ca si un evreu italian ar avea aceleai diferente respect la un italian dar nu este considerat mai putin italian decat ceilalti italiani si, in concluzie, a intrebat: “Nu vi se pare ca voi sunteti XENOFOBI, voi mai inaintea celorlalti”… dupa 1.000 de ani!. E evident ca avea dreptate sa fie „curios” … lol.
    In aceiasi emisiune cu Tariceanu, Franco Frattini comisarul UE, vorbea de 400.000.000 de Euri cheltuiti in ultimi 5 ani de UE pentru integrarea rromilor. Romania este unul dintre beneficiari, Imi spuneti si mie unde sunt acesti bani, in care buzunare au intrat? Nu e o intrebare retorica pentru ca Tariceanu astazi cere alti bani la UE… !!!
    Din Ancheta AFP la Bucuresti: Rromi romani denunta esecul politicii de integrare: „“Autoritatile romane nu au facut practic nimic pentru a-i integra pe rromi”, a declarat pentru AFP sociologul Gelu Duminica, presedintele asociatiei Impreuna.”

  4. viviana, începi să scrii pe acest blog mai mult decât mine. nu mă deranjează asta, dar am rugămintea să fii mai coerentă în exprimare şi dacă postezi pe acelaşi subiect să o faci la articolul respectiv.

  5. Reclama PD cu prima promotie a clasei politice in care dirigintele lipseste ca e ocupat cu referendumul e stupida si insipida.
    Pai ce vot uninominal promovezi cu „clasa” ?

Comments are closed.