România ESTE în incapacitate de plată!

Penibilul Boc şi la fel de penibilul Isărescu s-au băşicat foarte tare când şeful FMI a spus că România POATE intra în incapacitate de plată. Cum adică România POATE să intre în incapacitate de plată? Păi atunci când statul are datorii de două miliarde de euro către firmele private şi se împrumută lunar pentru cheltuieli curente nu e incapacitate de plată? Când plăteşti către distribuitorii de medicamente la 240 (douăsute patruzeci de zile) şi nici la acest termen nu te ţii de cuvânt cum se cheamă? Deci, despre ce vorbim?

2 comments to “România ESTE în incapacitate de plată!”
  1. Stai liniştit, nu e în incapacitate de plată. Amână plăţi, pentru a se încadra într-un deficit bugetar supt din deşt de un contabil de la FMI. DSK bate câmpii, şi nu prea înţeleg ce vrea. Cum nu înţeleg de ce au ajuns să-i forţeze pe irlandezi şi portughezi să se împrumute acum, la ordin. Se joacă ceva, dar nemţii, care conduc jocul, să fie atenţi: s-ar putea să şi-o tragă singuri, vrând să le-o tragă altora.

  2. Oare cum s-o numi un stat care nu isi plateste rambursarile de TVA , executantii de lucrari publice si obligatiile curente ( vezi de exemplu despagubirile CEDO ) ?
    Si eu cred ca Romania a fost ADUSA in incapacitate de plata….

Comments are closed.