Puneţi potera pe ei!

Faptul că DNA a început urmărirea penală împotriva doctorului Brădişteanu şi a celor doi poliţişti care l-au dus pe Adrian Năstase la Floreasca, în loc de Rahova (mă mir că nu e băgat şi Rus aici, conform „indicaţiilor preţioase” ale stimabilei Monica Macovei) vine ca o mănuşă pentru afirmaţia PSD că acest caz este instrumentat politic. În afară de suspiciunile Monicăi Macovei şi a câtorva zeci(?) de siesaişti specialişti în balistică de care s-au umplut forumurile nu există nici o dovadă concretă că nu avem de a face cu o tentativă de sinucidere reală. Judecând după spumele la gură pe care le fac martorii lui Macovei şi câţiva agenţi de influenţă portocalii mai mult sau mai puţin deghizaţi poate fi plauzibilă ideea că s-a stricat un scenariu pregătit din timp. Ar fi al doilea stricat, după cel ruinat de Traian Băsescu însuşi (unde spumele sunt la fel de mari, dacă nu şi mai şi). Cumva se voiau tinichele legate de coada lui Ponta la Bruxelles? Time will tell.

19 comments to “Puneţi potera pe ei!”
  1. „Faptul că DNA a început urmărirea penală împotriva doctorului Brădişteanu şi a celor doi poliţişti care l-au dus pe Adrian Năstase la Floreasca, în loc de Rahova ()” …continuarea frazei ?

  2. mdaaa, micutu de infractor Nastase Adrian n-a reusit sa traga de timp decat vreo 7 ani in procesul asta. asta da condamnare politica :))

  3. just.
    se stie clar ca in toate dictaturile dureaza minim 5 ani ca dusmanul politic sa fie bagat in puscarie. timp in care respecctivul dusman e liber ca pasarea cerului.

  4. stai sa imi amintesc… „libertatea” din vremea lui Nastase, cand te saltau de pe strada daca il injurai pe El Insusi pe net, vs „dictatura” lui Base, in care poti sa-ti bagi aia in gura lui in prime time, la TVR.

    cred ca imi convine mai mult a 2-a.

  5. @dracu: Ei vezi tu cum ai ajuns ridici in slavi antenele. Fara ele cine mai injura ? 🙂

    Eu sper ca astia din PSD sa nu uite, si sa vedem vreo 5-7 dosare de ale lui Basescu cum nu mai are imunitate. Gasesc ei niste afise fara factura, si dupa cum l-au bagat pe Nastase responsabil de toata campania, il baga si pe asta. Si pe urma iar sa se schimbe. Vreo cateva cicluri din astea si gata.

  6. n-au decat.
    cu siguranta o sa-i plang de mila lui Base cam la fel de mult cat ii plang de mila si lui Nastase. adica mi se rupe.

  7. E, chestia e ca s-ar putea sa ti se rupa, daca se cearta vreo copil in discoteca cu baiatul prefectului si ii gasesc astia ca a vandut ecstasy pe sub mana. Pe idea, daca lui Nastase i-au facut-o, pentru un „putoi” nu se sesizeaza nimeni.

  8. @combo
    teoretic, e posibil. practic, io nu simtz oribil si nici nu vaz monstruos.
    nici telefonul nu imi e ascultat, nici „serviciile” nu ma urmaresc, nici nu sunt persecutat de sefi ca nu-s PDList sau USList.
    cu cat vad mai multi Nastasi la bulau, cu atat imi creste optimismul ca lucrurile se indreapta (chiar daca dureros de incet) in Romania.

  9. @dracu: Pai cum se intampla ceva cum apare inregistrarea cu ce a zis cate unul la telefon. Era un comentariu misto pe hotnews, ar trebui sa puna astia un mesaj la inceputul oricarui call: „Aceasta convorbire poate fi inregistrata, continuarea reprezinta acceptul dumneavoastra.” Si un reply si mai tare „Toti agentii nostri sunt ocupati momentan. Va rugam asteptati pana cand avem un agent disponibil sa va asculte.” Si chiar se vede ca lumea nu mai vorbeste despre orice la telefon. Intr-un fel e bine, ne mai vedem si noi face2face :).

    • @calinsi şi restul de postaci
      1) Acest blog încurajează opiniile contrare atunci când sunt exprimate logic şi coerent şi, mai ales, personal.
      2) Învăţaţi dracului limba romănă, că sunteţi penibili.
      3) Spuneţi-i Adei Meseşan sau cine se ocupă de voi că textele produse sunt jenante.

  10. @combo
    omule, pe cuvant ca n-am nici o apasare noaptea ca ma asculta serviciile. da am constat ca e la moda, e „chic” sa te dai ascultat si supravagheat acuma, ca devii brusc mai interesant.

    culmea e ca cica imi facura si mie serviciile niste poze si un dosarel. da nu pe vremea lui dictatoru de Base, ci pe vremea democratiei originale a lu Zambaretu, cand ma manca pe mine in cur de niste greve studentesti. m-a apucat rasu cand mi-a aratat frate-miu poze cu mine, facute de la prezidiul grevistilor studenti. ce sa zic, gasisera astia a lu Ilici marea amenintare pentru siguranta nationala, un student chiulangiu, ochelarist si cu pleata in ochi.

  11. @dracu: Bre, apasari n-am nici eu, ca or sa-mi ia boii de la bicicleta, ce sa-mi faca. Doar mi se pare faza de 3 lei. Una doua, mai iese de-o ascultare. Si cum vine faza chiar cand trebe. Ori ii asculta pe toti, ori doar pe ailalti. Parerea mea e ca pe toti, ca prea nu misca in front PDL-ul. Si pe vremea lui pesedica nu prea era chiar asa nasoala treaba.

  12. @combo
    poate fi şi din cauza faptului că PSD avea ca slogan „râdem, glumim, dar nu părăsim incinta”. În ciuda dictaturii lui Băsescu, nu am văzut oameni ridicaţi de pe stradă cum a fost Ciuvică (what do you know) sau directorul de la Biblioteca Naţională.
    Pe de altă parte, Traian Băsescu este „ultimul mohican” al unui sistem în prăbuşire. Nu mai este nimeni de calibrul său, de aceea trebuie să dispară. Ponta, Antonescu şi restul de guguştiuci sunt prea incapabili pentru a mai ţine sistemul.

  13. Aia zic si eu. PSD-ul nu prea mai are destula putere, sau ma rog, e impartita in prea multe locuri ca sa mai fie coerenta. PNL mi s-a parut intotdeauna mai boem asa. De asta il vreau disparut pe Basescu (in sensul de Iliescu, o papusa in geam). E ultimul care concentreaza prea multa putere pentru un om in Romania.

Comments are closed.