[Offtopic]De vânzare Kia Cee’d 2008 – 46000 km

Aşa cum spune şi titlul, vând Kia Cee’d, an de fabricaţie 2008, 46.000 km. Poze, aici. Lista cu dotările maşinii, pe site-ul oficial, care cuprinde şi intervenţiile în garanţie.

Alte detalii:

–         Pentru cei care nu au chef să citească pe site-ul oficial, sumar dotări: AC Manual, MP3 CD Player cu intrări USB şi Aux, 6 airbaguri (şofer, pasager, 2 laterale, cortină), oglinzi electrice încălzite;

–          Garanţie până în 2013; Revizia IV tocmai efectuată; Plăcuţe de frână şi bujii noi schimbate la revizie; ITP valabil 2014;

–          Cauciucuri noi iarnă/vară, jante de tablă pentru cele de iarnă;

–          Consum mediu Bucureşti 9%, afară 6%.

Maşina este foarte mişto, se conduce cu plăcere, este foarte bine dotată pentru categoria ei, surprinzător de spaţioasă în interior şi cu portbagaj suficient pentru un concediu de 2 1/2 persoane. După 4 ani, încă nu troncăne, nu are greieraşi, iar motorul de 1,4 este suficient pentru cei cărora le place un condus ceva mai sportiv. De amuzament, maşina încă mai are ţiplă pe displayul de la radio. Cumpărătorul o poate testa la reprezentanţă pentru orice vicii ascunse. Încă o dată, maşina mai are un an garanţie!

Preţ 6.500 euro. O vând pentru un upgrade care nu este legat financiar de vânzarea ei, astfel că, luând în considerare şi ofertele de pe Autovit, preţul nu e foarte discutabil.  Momentan nu am pus-o pe site-urile de specialitate, o să o fac după ce mă voi întoarce din concediu.