O nuanţare interesantă…

De la un om altminteri destul de brutal în declaraţii:

„Este un lucru foarte serios de a îndepărta un demnitar de rang înalt ales de popor din funcţia sa, dar acest lucru se poate întâmpla, iar în anumite circumstanţe chiar ar trebui să se întâmple. Şi în SUA avem un proces legat de asta, au fost trei încercări serioase de a face acest lucru, dar niciuna nu a reuşit. Dar nu înseamnă că nu pot fi şi circumstanţe când ar trebui să se întâmple asta şi că ar putea fi cazul şi aici, în România, a mai spus ambasadorul SUA.

El a subliniat că imaginea României în ochii nu numai ai SUA, dar şi ai pieţelor financiare care sunt foarte importante în prezent, depinde nu numai de modul cum se va ajunge la suspendare, dar şi de ce se va întâmpla în timpul perioadei de suspendare a preşedintelui.

De aici.

 

În rest, nu uitaţi, Adriean Videanu vă aşteaptă în Piaţa Revoluţiei ;). Numărătoarea participanţilor va fi asigurată de Roberta Anastase.

3 comments to “O nuanţare interesantă…”
  1. Institutiile slabe sau manipulate duc la esecul natiunilor, a spus ambasadorul american Mark Gitenstein in discursul cu ocazia zilei SUA, intr-un moment in care sunt atentate grave la adresa institutiilor statului roman. Prin urmare, in Romania, prosperitatea depinde de trainicia institutiilor si de reforma acestora. Diplomatul atrage atentia ca pietele internationale vor taxa orice „regres” institutional.

    nu-i chiar atit de subtila tragerea de atentie 😀
    acu’ depinde ce reusesc sa inteleaga ponta si antonescu din mesaj 😆

  2. neh, tocmai ca aici s-a ferit sa foloseasca numele lui basescu sa nu-si ridice in cap „amestecurile in treburile interne”

Comments are closed.