Hotnews a trecut de partea poporului?

De vreo săptămână se întâmplă ceva cu Hotnews. Nu mai vezi pe prima pagină opinii ale doamnei MacDouglas din Canada despre Tide (ehe, asta e pentru bătrâni 🙂 ) plagiatul lui Ponta (era ziua şi articolul a tot felul de anonimi de pe Contributors), nu mai apare Vlaston & gaşca de gornişti, nici măcar Tismăneanu să ne explice legăturile dintre guvernarea dr. Ponta şi dr. Petru Groza, de la doctor la doctor, deşi susamintiţii publică frenetic pe Contributors. Care-i treaba? Au văzut oamenii „lumina”? Au cunoscut „adevărul”? Că prea e bruscă schimbarea.

5 comments to “Hotnews a trecut de partea poporului?”
  1. probabil au ajuns la saturatie. nu mai vinde. totusi parca nu publica asa de frenetic.

    si… sa recunoastem. vlaston e batut in cap, tismaneanu e ilizibil, aligica e prea plin de figuri si restu’ sint cam la kil. nici unu nu are un discurs clar si simplu. si asta o spune un basist.

  2. Din zona intelectualilor publici singurii acceptabili sunt Alina Mungiu-Pippidi şi Cristian Ghinea. Mai este interesant şi Cristian Rogozanu, dar de multe ori scrie prolix. Cele câteva meciuri Ghinea-Rogozanu au fost chiar interesante.

  3. nu stiu daca e „intelectual public” dar incearca si pe Cristian Groșu de pe CursDeGuvernare

    • Cristian Grosu este (a fost?) ziarist. Personal, îl consider în linia Dan Tăpălagă, ca să dau un exemplu din aceeaşi zonă politică, dezechilibrat şi părtinitor. Când vii cu dume de propagandist gen „republica de la Grivco” nu poţi fi luat în serios decât de galerie.
      Un „intelectual” public este o persoană cu o expertiză într-o anumită zonă intelectuală care publică mai mult sau mai puţin periodic opinii despre treburile publice.
      De pe curs de guvernare intră în această categorie Cristi Dănileţ, de exemplu, dar el este „nişat”.

  4. E simplu. Niste amenintari voalate la actionari si, apoi, promisiunea unui purcoi de bani – cateva milioane de euro, ca la peste 150.000 de unici pe zi esti rege – fac minuni. De aia nu mai citesti despre plagiatul lui Ponta (eventual niste stiri caldutze). Si nici nu vei mai citi 🙂

Comments are closed.