Mica minciunică a domnului Pleşu

La Hotnews, domnul Pleşu comite o zicere memorabilă: „Nu vreau să înlocuiesc un berbec cu două gâşte.” Problema este că nu este adevărat. Duminică este vorba doar de stabili dacă berbecul trebuie să rămână sau nu. Atât şi nimic mai mult. Cu ce va fi el înlocuit, este o altă poveste, care s-ar decide peste trei şi, respectiv, patru luni.

15 comments to “Mica minciunică a domnului Pleşu”
  1. Da, dar 3-4 luni rămâi cu gâştele. Nu ştiu de ce toată lumea consideră că de când îl alungă pe Băsescu şi până la alegeri ţara se va guverna singură şi nu vom trăi cu USL-ul. Treaba asta, senilitatea cu care lumea priveşte problema îmi aminteşte de problema pensiilor: deşi toţi ştiu că cotizaţiile lor sunt păpate de mult, ei tot speră că banii lor au fost puşi într-un cont în Elveţia aducător de dobândă grasă. Aşa şi acum: îl dăm jos pe Băsescu şi peste câteva luni vedem noi ce-om face. După noi potopul! Nici un plan pe termen mediu şi lung. OK, şi până atunci? Până atunci ne vom gândi cum să emigrăm fiscal definitiv şi cum să urmăm sfatul lui Mugur Isărescu, adică să facem evaziune la greu.

  2. La urma urmei, daca era o minciunica nici n-ar mai fi contat in oceanul de manipulari din campania asta.

    Ceea ce ma ingretoseaza la A. Plesu e capacitatea lui – pare-se infinita – de a reveni cu coada intre picioare si de a linge mana celui care l-a umilit si a sters cu el pe jos nu de putine ori.

  3. @Cristian Banu, dracu: Nu faceti o bauta ca in studentie, adica sa primiti si atarnatori? Nu pleaca nici unul din cei trei, iar referendumul se repeta. Hai, ca nu beau mult, doar vorbesc fara masura :))

    • Din păcate eu am o problemă care mă face indisponibil „after hours”, de aceea n-am reuşit nici acum cât am fost în vacanţă să beau celălalt pariu câştigat aici. Deci, anytime, but up to 17:00.

  4. Literar observat, boicotul inseamna a fura votul mortilor, disparutilor, inexistentilor si al absenteistilor obiectori de constiinta. Intelectualii destepti seamana propagandistilor lui Dej, care prosteau gloata in fata, lamurind-o sa intre-n colhoz ca se supara sovieticii! Smecheria cu berbecul si cele doua gâste nu este decât plagierea intelectualista a lozincii democratului stalinist Brucan cum ca Trebuie sa-l suportam pe Iliescu, ca are guvern de unicate!

  5. Daca pica Base dau o masa la restaurantul chinezesc de la Piata Alba Iulia.

    Da’ astept 2-3 zile sa il vad plecat… nu vreau sa pic de prost ca Geoana. 😀

Comments are closed.