2 din Jurnalul

Când să citez şi eu două articole bune din Jurnalul, site-ul lor luă o mică pauză.

Jurnalul

LE Şi-a revenit, cât să găsesc unul dintre ele:

Fenomenele meteorologice produc în România brambureli peste limitele normale, pentru că instituţiile responsabile nu funcţionează la parametri optimi. Şi nu funcţionează pentru că, în astfel de împrejurări, nu sunt trase la răspundere persoanele care au responsabilităţi precise de la diferite niveluri. Cum apare un necaz, presa se năpusteşte asupra primarului general, a miniştrilor, a primarului şi chiar a preşedintelui. Ocoliţi, cei cu adevărat responsabili răsuflă uşuraţi şi se duc să mai tragă un pui de somn. Responsabilitatea conducătorilor în democraţie ţine exclusiv de organizarea instituţiilor.

Cel de-al doilea făceea ceea ce trebuia făcut în primul rând: să se uite la lege pentru a vedea cine sunt responsabilii. S-ar fi văzut astfel că Primăria a contractat pentru dezăpezire doar 30% din suprafaţa capitalei. Astfel că „aleşii” nu trebuie traşi la răspundere pentru că nu au dezăpezit.

PS Victore, mai daţi şi voi grăunţe la hamsterii ăia care vă ţin site-ul 😉 că aveţi acum pe site articole din 1970

articole din 1970

😀

LE Hamsterii au fost hrăniţi corespunzător (sau webmasterul ciufulit de cine trebuie 😀 ) că a apărut şi al doilea articol.

3 comments to “2 din Jurnalul”
  1. Fratioare, suntem intr-un sistem de schimbare perena a site-ului; prost sistem, daca intereseaza pe cineva parerea mea. Stai cat poti de online la ora 21:00, ca o sa ai sigur ce cita 🙂

Comments are closed.