Ce caută procurorii?

Operaţiunea a la anii ’50 declanşată de procuratură are un singur scop: relegitimarea lui Traian Băsescu.

Nu mai e mult până când vom descoperi  că „viii lui Antonescu”, acei  7,5  milioane, sunt formaţi din morţi  cu acte, infractori care au votat multiplu,   preşedinţi de secţii de votare  care au aruncat teancuri  de buletine în  urne şi vreo 3-4 milioane  de simpatizanţi  USL.

De aici. Flash Gordon vorbea de 5 milioane care ar fi votat împotriva lui Băsescu, ştia că au fost fraude majore, deci aveau informaţii corecte. Astfel, în urma acţiunii procurorilor, preşedintele va fi relegitimat căci, nu-i aşa, împotriva lui au votat mai puţini oameni decât votaseră pentru.

11 comments to “Ce caută procurorii?”
  1. problema nu e ce cauta, problema e ce o sa gaseasca.
    si ken starr a sapat pina in pinzele albe in cazul „i did not have sex with that woman”. in alte cazuri insa… a fost vai si-amar.

  2. Pai, teoretic, nu au cum sa reuseasca. Chiar tu spuneai „nu cred într-o fraudă semnificativă”, asta insemnand ca nu ar putea dovedi(fiindca n-ar avea cum) ca exista 2 mil si ceva de voturi fraudate.

  3. Nici nu trebuie să găsească. Totuşi, nu suntem chiar în anii ’50 să vină cu Volga neagră în miezul nopţii şi să-i ridice. Trebuie procese, dovezi, ceea ce durează. E suficient să spună că au găsit.
    LE Sunt înregistrate doar 250 de plângeri. N-au cum să scoată din fiecare câte 10.000 de voturi. La Mureş, din ce au investigat au găsit doar mici găinării, vreo 30-40 de voturi.

  4. sa se faca da sa nu inceapa cu noi,da de ce nu face nimeni nimic,sa se schimbe pe ici pe colo,da ce domle s-au terminat hotii si violatorii din romania, e politie politica,vasile a votat de 8 ori,hai domle ce mare chestie s-a distrat si el umpic a facut o aroganta,politia si procurorii e pe mana cu hotii

    • @postac
      Nu este asta problema. Fraude au fost şi este normal să fie pedepsite. Problema voastră este că ele nu se ridică în nici un caz la dimensiunea necesară relegitimării Mesiei. În plus, chiar este treaba DNA să investigheze fraude electorale? Să înţeleg că a terminat cu marea corupţie şi au mai rămas ţăranii care au votat de două ori pe un chil de ţuică? Urmează chelnerii şi frizerii care iau bacşiş?

  5. Parol monșer,

    Din punct de vedere legal, Băsescu este președinte legitim pentru că a câștigat alegerile și a fost astfel mandatat să fie președinte timp de 5 ani. El nu-și poate pierde legitimitatea pentru că mandatul câștigat nu poate fi revocat. Revocarea, ca sancțiune, este diferită de demitere. Simplu.

    Anchete au legătură cu faptul că s-au furat voturi. Evident, nu vor fi descoperite toate furturile, important e să fie sancționați oameni pentru fapte reale. Acest lucru nu este de condamnat și procurorii ar trebui lăsați să-și facă treaba. Fără sancțiuni pentru fapte electorale politicienii vor continua să cumpere voturi. Dacă publicul vede că pedeapsa „e pe bune”, și nu doar pe afișe ale MAI, vom primi un punct în plus la normalizarea vieții politice în Ro.

    Hai să nu mai fugărim cai verzi pe pereți și să rămânem realiști. Justiția urmărește fapte, nu povești.

    • @postac2,
      tot Ada vă coordonează? Transmitei salutările mele şi roag-o să vă mai perieze textele că prea sunt din topor. Mă bucur, totuşi, că v-aţi îmbunătăţit relaţia cu limba română. E un progres.

  6. Aia cu „Volga neagra” e chiar geniala 🙂 Sper ca ai scris-o la misto.

    Altfel, de ce sa nu-i faca dosar penal unui om care a votat de 8 ori?

  7. Sa lasam procurorii sa lucreze…. Adica sa ancheteze… Pai hai sa ma pronunt si eu, inginer de meserie, asupra metodelor folosite:
    1. Se depune o sesizare, la parchet, cum ca in blocul x, de pe strada y, s-a comis un furt, furtul fiind comis de un locatar al aceleiasi cladiri;
    2. procurorii si politia se deplaseaza la locul faptei si se cerceteaza locul;
    3. pe baza amprentelor luate se amprenteaza toti locatarii blocului;
    4. Dupa amprentare se incepe anchetarea locatarilor: sunt chemati pe rand si pusi sa jure cu mana pe biblie ca n-au fost ei hotii.

    Cam asta este ancheta procuraturii.

Comments are closed.