Trafic

Cam jumătate din maşinile din jurul blocului meu sunt încă sub zăpadă, semn că posesorii lor nu au neapărată nevoie de ele. De altfel, se simte şi în trafic, ajungând în Pipera din Dr. Taberei în aproape o oră, deşi în mod obişnuit făceam două dimineaţa. Deşi au mai rămas mulţi berbeci în trafic, se circulă totuşi mult mai calm şi mai relaxat.

3 comments to “Trafic”
  1. De ce crezi ca sunt mai putine masini in trafic? Ce i-a facut pe soferi sa lasa masinile acasa? Ma gandesc ca, daca se poate replica si vara cauza pentru care masinile nu sunt folosite, am putea gasi o metoda de reducere a ambuteiajelor.
    Locurile de parcare din centru sunt blocate de zapada? Diverse destinatii din afara centrului sunt greu accesibile, desi centrul e curatat?

  2. 1. Mulţi nu au ieşit cu maşinile de frică, o dovadă că permisele se iau (mult) prea uşor, dar şi a faptului că mulţi nu au, de fapt, nevoie de maşină zilnic. Pe de altă parte, nici nu am văzut o aglomeraţie sporită în RATB. So, where are those guys?
    2. Parcările clasice erau deszăpezite, din ce am văzut eu, dar pe străduţe multe sunt blocate de maşini înzăpezite.
    3. Nu am întâmpinat probleme nicăieri unde am avut drum (Pipera, Dorobanţi, Unirii, Dr. Taberei)
    4. Ca o observaţie, foarte multe Dacii 1300 în trafic. Pe forumul Ford, cineva spunea că la „accidente uşoare”, în 95% din cazuri era implicată o Dacie.

  3. De data asta nu’s de acord cu tine 🙂
    1. Permisele eu aş spune că se iau foarte greu, cel puţin aşa văd eu după ce se întâmplă în trafic. Pe de altă parte -încă sunt mulţi care au coşmaruri de pe urma RATB, deşi nu se mai stă în staţii ca odinioară. La metrou este însă nenorocire maximă, sunt staţii în care nu poţi să cobori pe peron (eu luni seară la ora 20 la Eroilor).
    2. Există încă multe parcări nedeszăpezite, d’aia şi lasă multă lume maşina acasă (inclusiv eu – când mă întorc ar însemna să dau zăpada în alt loc and so on).
    3. La Băneasa sunt cozile ca înainte de înghesuiala de Crăciun.
    4. Dacia 1300 este o maşină care se repară ieftin, so…cred că aici e explicaţia.

Comments are closed.