Ghinioanele lui Crin

Sunt toate şansele ca liderul liberal să fie cel care va plăti politic nota referendumului eşuat. Lăsând la o parte că pe zi ce trece devine din ce în ce mai penibil, era singurul dintre cei trei implicaţi în război care avea şansa unei ieşiri onorabile. Victor Ponta este o victimă prăbuşită sub povara plagiatului. Prestaţia ca premier, clar, nu l-a ajutat să recupereze ceva, din contră. Dar are în spate un partid puternic şi o vârstă care îi permite să poată face un pas înapoi. Traian Băsescu este un om politic epuizat de mult şi încetul cu încetul va fi demantelată întreaga sa reţea de influenţă. Trebuie recunoscut că este chiar surprinzător că Securitatea încă i-a rămas fidelă semn că a ştiut unde şi ce oameni să-şi plaseze, dar asta nu poate dura la infinit. Crin era singurul care putea să-şi salveze obrazul, măcar încercând să se ţină de cuvânt. Este clar că el nu realizează ce i se întâmplă (dacă a realizat vreodată). Pentru moment, este încă în siajul valului de ură împotriva lui Traian Băsescu, val care însă va ajunge curând la ţărm şi se va sparge. În vreme ce Ponta a sugerat un plan B inteligent (propunerea de modificare a constituţiei), Crin a rămas setat pe modul războinic. De altfel, Ponta a încercat de mai multe ori să aibă abordări pragmatice, până acum fiind însă repede pus la punct. Dacă însă Traian Băsescu răspunde la mâna întinsă discret de Victor Ponta (şi sunt şanse să o facă, mai ales că se poate interpreta şi invers, adică Ponta a răspuns mâinii întinse de Băsescu) liberalii vor rămâne în aer. Nu ar fi prima dată când PSD cântă la două ţambale şi liberalii iau ţeapă. Faptul că procurorii Codruţei au cam ocolit Teleormanul spune ceva.

9 comments to “Ghinioanele lui Crin”
  1. Liberalii ar putea să-l lase pe Crin să-și rupă gâtul și să se poziționeze la dreapta, mai ales dacă PSD se înțelege cu Băsescu/PDL. Dacă se întâmplă asta cred că PDL e terminat ca partid.

  2. FSN-ul mai trimite un partid la groapa de gunoi a istoriei. Dupa PNT, e randul PNL care s-a prostituat doar ca sa ajunga adormitul sef de stat. Vom ajunge si noi la minunatul sistem bi-partid ca in SUA, cand bugetul schimba beneficiarii (nu prea mult totusi).

  3. ghinioane????
    poate nu stii ce inseamna ghinion: „GHINIÓN, ghinioane, s. n. Întâmplare, conjunctură nefavorabilă pentru cineva; nenoroc, neșansă.” de la dexonline citire.

    crin si-a facut-o cu mina lui. a facut atitea timpenii pe metru patrat in perioada de interimat incit a da vina pe „intimplari/conjucturi” e deja autism. scuze de termen dar nu soarta l-a trimis pe crin la mitinguri/sedinte de partid/a3-uri si nici macar nu l-a fortat (ea, conjunctura) sa debiteze toate timpeniile si sa se comporte cum s-a comportat.

  4. a disparut el pntcd unde erau taranisti adevarati si aia chiar aveau ideologie ! cine este pnl?! crin bugetar de cand s-a nascut? chiuariu-fenechiu-adomnitei?! nicolaescu, voicu, calimente?!! pnl-ul de azi nu are nici o treaba cu nimic inafara sustinerii lui crin pana in prapastie

  5. „Trebuie recunoscut că este chiar surprinzător că Securitatea încă i-a rămas fidelă semn că a ştiut unde şi ce oameni să-şi plaseze, dar asta nu poate dura la infinit.”

    WTF?! Securitatea o sa conduca mult si bine – cel putin si generatia copiilor nostri. Nu exagerez, nu sunt melodramatic, sunt realist doar scarbit si realist. Nepotismul e in floare, o buna parte dintre securisti angajandu-si odraslele.
    Asa ca poti sta linistit, nu o sa-l tradeze pe marinar niciodata…

Comments are closed.