Metroul din Drumul Taberei, bani pentru partid?

„Asta şi prin efortul dumneavoastră de a înţelege că sunt zone în care trebuie să cheltuim mai puţin. Sunt zone în care trebuie să tăiem acele aşa zise investiţii, care, de fapt, erau bani pentru partid şi bani pentru clienţii politici, şi aici avem nenumărate exemple de tot felul de bazine, pârtii de schi şi mai ştiu eu ce alte lucruri. Cică s-au tăiat investiţiile, le-a tăiat Guvernul Ponta! Am tăiat acele proiecte care prestau bani pentru partid şi pentru a cumpăra eventual primari de la alte formaţiuni politice şi bine aţi făcut şi vă rog să tăiaţi în continuare acest gen de bani pentru partid„.

Zise domnul Ponta după ce a tăiat mai mult de jumătate din banii pentru metroul din cartierulşantierul Drumul Taberei. Deci investiţia asta a fost „bani pentru partid”. Hm, să fie vorba de PNL care tocmai a preluat primăria de la PD? Mă miră doar că doamna Udrea nu s-a legat cu lanţurile de şantier în semn de protest. (OK, that was kinky.)

One comment to “Metroul din Drumul Taberei, bani pentru partid?”
  1. tare as vrea sa stiu adevaratul motiv pentru care a facut-o. *cough*nu mai sint bani *cough*.
    mi-e greu sa cred ca renunta asa usor la niste voturi (destul de multe). sau poate in sondaje iese ca tradatorii astia de bucuresteni iar s-au dat cu ailalti.

    aia cu udrea a fost kinky, indeed :D.

Comments are closed.