Previzibili…

Cum „percepţia percepută de perceptor” nu era foarte concludentă, imediat a intrat în acţiune cineva care să toarne ceva pe ventilator… Pentru cineva certat la cuţite cu preşedintele, nu vi se pare că îl serveşte mult prea prompt de fiecare dată?

3 comments to “Previzibili…”
  1. Nu ni se pare, chiar aşa este. Doar „sursele” sunt aceleaşi, nu ar avea cum să fie dacă Guşă nu ar fi de aceeaşi parte. Pentru un partid subunitar, nu cred că decât astfel se justifică relaţia cu „ventilatorul” 😉

  2. „Tehnic” vorbind, nu cred că Guşă o face neapărat pentru a-l servi pe Băsescu, ci pe el însuşi. Omul primeşte nişte informaţii şi îşi face publicitate pe seama lor, mai ales că e invitat permanent la Realitatea TV, care îi asigură o mediatizare exagerată în raport cu importanţa lui.
    Tocmai asta dă credibilitate unei manipulări. Dacă astfel de informaţii ar fi fost date de Boc, evident că nu le-ar fi crezut nimeni. Aşa, de la Guşă, care este certat cu Băsescu, par credibile.

  3. Suntem de acord, cu excepţia faptului că tu nu crezi că Guşă o face deliberat. Atunci, cum se explică atacul de azi de la Realitatea (ventilator, cum ai spus tu) asupra Noricăi Nicolai?!

Comments are closed.