Despre prostia presei româneşti

Mă rog, nu mai există presă de ceva vreme, ci doar nişte oameni care muncesc la întreprinderi numite ziare, televiziuni, radiouri… Dar, în loc să se concentreze pe faptul semnificativ că un om de renumele şi cu banii lui Sergiu Nicolaescu a murit cu zile într-o unitate de elită a medicinei româneşti o lăbăresc cu amănuntul nesemnificativ al incinerării acestuia. A fost, cred, ultima şansă a mass-mediei noastre de a mai fi semnificativă. Rămâne întrebarea: dacă lui Sergiu Nicolaescu nu i s-au făcut nişte banale analize de sânge care ar fi arătat imediat infecţia, ce şanse mai avem noi, anonimi şi fără bani? Cei care l-au îngrijit ar trebui arestaţi pentru ucidere din culpă.

7 comments to “Despre prostia presei româneşti”
  1. Era doar o chestiune de timp până să crape. Cât priveşte starea sănătăţii româneşti, îţi spune ceva că doctorii ăia sunt plătiţi şi din banii tăi, ai mei etc? Adică c’mon, dai un ban ca să mori mai repede? Mai ieftin angajezi un asasin plătit. 🙂

  2. Nu m-a interesat si nu ma intereseaza subiectul S. Nicolaescu, dar cu referire la ideea dvs., nu zic ca nu e posibil sa fie asa, dar de ce sa fie arestati?

    Parca s-a vorbit de nenumarate ori de marea usurinta cu care se fac la noi arestari. Arestarea preventiva trebuie sa fie exceptia, nu regula si sa se aplice numai in cazuri extrem de clar precizate si documentate.

  3. 1) Măsura arestării trebuie decisă în cazurile:
    a) Făptuitorul poate comite o altă infracţiune;
    b) Lăsarea în libertate a făptuitorului afectează grav ancheta prin posibilitatea ca acesta să distrugă dovezi, influenţeze martori prin diverse mijloace (bani, poziţie)

    În cazul de faţă sunt valabile ambele.
    2) Mi se pare nelalocul său ca doctorii să fie judecaţi exclusiv de colegii lor şi nu de o instanţă normală. Consider această imunitate unul din motivele care au dus la deprofesionalizare. Când ştii că orice ai face te „costă” maxim 15% dintr-un salariu oricum de mizerie… Singurul care a plătit până acum o culpă medicală a fost doctorul Ciomu şi asta numai pentru că a fost un caz foarte mediatizat.

  4. De ce oare,nu se ia in calcul si posibilitatea ca,la virsta de 84 ani.sa fi existat mult mai multe probleme de sanatate,despre care decedatul si familia,nu au dorit sa se stie?Si daca este un personaj celebru?CE ESTE SCRIS,IN FRUNTE ESTE PUS!CAM ASA STIM DE LA STREBUNII NOSTRI,NU?LASATI-L SA SE ODIHNEASCA.L-A PISAT DESTUL MASMEDIA.DUMNEZEU SA-L IERTE.

  5. @pandora Da, stim, suferea de masonerie galopanta, bietul elf. I-a trecut. La Patrie plus réconnaissante.

Comments are closed.