Gazeta sporturilor, doar 8 pagini?

Am luat azi un DVD cu desene animate pentru cel mic. Am rămas mască când doamnă de la chioșc mi-a dat și ziarul (dacă mai pot să-i spun așa) care-l scosese. 8 pagini A4. „Cel mai mare ziar de sport din România”. Pe bune? Așa apare? Sau e un accident? [Nu mai cumpăr ziare de multă vreme, exceptând Dilema, dar mai iau din când în când inserturi. Întrucât eu ajung la chioșc maxim o dată pe săptămână, doamna îmi oprește ce mă interesează (nu că asta ar mai fi vreo problemă acum, dar de dragul vremurilor trecute) și-mi dă doar insertul respectiv, ziarul sau revista vânzând-o cuiva care nu vrea acel insert.] Chiar nu-mi dau seama de ce ai mai cheltui pe print pentru două foi A3 în care ai 4 articole și 5 poze.

2 comments to “Gazeta sporturilor, doar 8 pagini?”
  1. Am luat si eu, odata, o carte si mam trezit cu aceiasi intrebare. Si-am inteles ca GSP este orice. Numai ziar nu.
    Sa nu uit. Chiar daca nu te intereseaza fotbalul. Nici nu mai are cum sa fie ziar. Cand subiectul de capatai este batjocorirea unei echipe de fotbal care, conform tuturor surselor, are cei mai multi suporteri din Romania nici ca mai poti vinde acele articole batjocoritoare. Si ramai un rahat pe bat cu nume de ziar.

  2. Revin c-o corectura, mama ei de cratima care-apare cand vrea ea. Scuze, insa corect este M-AM. Gresala involuntara, de tastare. Multumesc.

Comments are closed.