Se duc la centru…

După cum prevăzusem,

„Am avut mai multe discuţii cu Traian Băsescu cu privire la ce trebuie să se facă pe partea de centru, unde există o divizare a spectrului politic, spre deosebire de stânga, unde există un singur partid care polarizează stânga, PSD, în timp ce dreapta e în continuare divizată”.

Theodor Stolojan

3 comments to “Se duc la centru…”
  1. Ei na, nu cred ca vorbea serios 🙂
    Pe de alta parte, recunosc stilul: tovarasi, trebuie sa facem ceva pe centru, nu se mai poate asa! Chiaburii si oligarhii vandalizeaza pe dreapta, iar deviationistii de stanga sunt inhaitati cu astialalti… Triebuie sa muncim mai mult! sshshhcrishsshht 🙂

  2. Îmi vine în minte o analogie yin-yang: dacă una e albă şi cealaltă e neagră, o poziţie de centru (să zicem de echilibru) presupune un ton de gri. Or, în politica dâmboviţeană încă n-am văzut un partid care să închege o doctrină cap-coadă cu suficiente elemente liberale în materie de economie care să-i producă suficiente resurse (teoretice, evident) pentru a adopta şi măsuri sociale. Un asemenea animal politic pur şi simplu nu există la noi! (poate nici în altă parte, dar nu sunt eu priceput pentru a judeca …)
    Ceea ce duce la ideea unei nişe libere în „piaţa” politică … pe care o văd toţi ca pe o nirvana, dar la care nu prea apucă nimeni. O vede şi dragă Stolo şi Băse 5 minute şi s-ar cam duce într-acolo, că nu sunt în plan politic decât 4 variante: stânga, dreapta, centru şi „deloc”. Numai că nu prea au cu ce să meargă acolo, şi chiar dacă ar avea, nu-i mai crede nimeni!

Comments are closed.