Găbiță e supi pe Liviu

Gabriela Firea și Liviu Dragnea

Gabriela Firea și Liviu Dragnea

Gabriela Vrânceanu Firea a pornit un atac violent la adresa lui Liviu Dragnea. Papagali gen Moise Guran deja s-au făcut fleașcă, sunt fani Firea numărul unu și numără secundele până când PSD va face în sfârșit implozie.

Numai că nu. Presa românească a ajuns acum mai jos ca profesionism și corupție ca cea de pe vremea lui Ceaușescu. 50% din articole sunt scrise la ordin, 50% sunt ilizibile. (Cred, totuși, că Scânteia avea un procent mai mic de articole scrise „la ordin”). Acum măcar lucrurile sunt clare, se știe cine cu cine ce.

Revenind la cestiune, nu e nici un scandal în PSD.

Liviu Dragnea nu candidează la președinție. Ha, ha, ha. Ca și când s-ar fi pus vreodată problema. Președintele PSD este atât de demonizat încât, cu toată mobilizarea de partid, s-ar fi făcut de râs. PSD are un aparat administrativ foarte puternic, dar nu ar avea cum să contracareze enervarea care ar fi cuprins restul. Restul din PSD nu au nici notorietate, nici capacitate. Asta nu înseamnă neapărat că PSD va merge cu Tăriceanu.

Gabriela Vrânceanu-Firea nu candidează la președinție. Ea vrea un nou mandat la primăria Bucureștiului. Numai că în doi ani nu a făcut mare lucru, multă lume este nervoasă pe ea. Cu aversiunea existentă în Capitală față de PSD, candidatura ei este riscantă. Noroc că opoziția vine tot cu Bușoi. Totuși, este posibil ca mobilizarea anti-PSD să-l scoată pe Bușoi primar, așa cum l-au făcut pe Klaus Johannis președinte. Așa că ea pur și simplu se disociază de PSD pe modelul brevetat de Sorin Oprescu.

Deci, stați liniștiți, PSD nu se sparge, Dragnea rămâne președinte, business as usual.

One comment to “Găbiță e supi pe Liviu”

Comments are closed.