Spre o finală Oprescu-Orban?

Articole precum acesta, acesta, acesta sau acesta vor avea în mod cert darul de a submina prestaţia celor doi candidaţi (oricum Blaga nu are o prestaţie serioasă în campanie şi scade constant, iar Cristian Diaconescu este sabotat pe faţă de propriul partid) şi duce în cele din urmă la eliminarea lor din cursă. În cazul ăsta, îl văd favorit pe Orban, care poate beneficia de ajutorul… PD. De altfel, Videanu a colaborat foarte bine cu Orban, iaracesta din urmă nu a deranjat foarte tare firmele de partid ca ministru al Transporturilor. În cazul ăsta, am putea avea de a face chiar cu un blat tri-partit, cu sau fără ştirea lui Zeus. Şi judecând după ieşirea de marţi, nu ştie.

3 comments to “Spre o finală Oprescu-Orban?”
  1. nu ma intereseaza ce vorbesc si ce promit penalii nostri, din punctul meu de vedere poate veni oricine la putere imi este indiferent pentru ca TOT AIA E! ADICA DIN CE IN CE MAI RAU PENTRU NOI! familia mea si cei apropiati mie nu vor merge la vot! si daca sunteti realisti ar fi bine sa nu mergeti nici voi !

  2. Daca Blaga si Diaconescu merg in joc, il vad pe Oprescu urcand si nu pe Orban. Citeam pe undeva (nu stiu poe unde) ca oricum majoritatea celor chestionati despre candidatul de la PNL incep cu nu stiu/nu raspund si il asociaza mai ales cu prestatiile sale muzicale. Ceea ce nu cred ca e bine, politic vorbind…

  3. @Moromete, cred că te înşeli asupra ierahiei. Oprescu este peste Blaga în toate sondajele (între 2 şi 6 procente, depinde de sondaj), aşa că nu mai are unde să mai urce dacă scad cei doi. Chestiunea este dacă cei doi vor scădea suficient de mult ca să treacă Orban în faţa lor. Diaconescu probabil se va retrage, aşa că mai rămâne Blaga.

Comments are closed.