Vise, taică

Pentru cei care îşi fac iluzii că Jucătorul poate numi premier pe cine are el chef, aşa cum se laudă ca să-şi ţină în frâu partidul în prag de rebeliune internă, recomand cu căldură lecturarea articolului 103 din Constiţie.

(1) Presedintele României desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, în urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta în Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament.

Pentru detalii. Micheteaux, nu?

5 comments to “Vise, taică”
  1. Corect nu e „michteaux”? de ce ar fi nevoie de un ș mai lung? se pierde tocmai savoarea pronuntiei mișto si se inmoaie tot cuvintul.

    Acum atita bucurie sa avem si noi. Sa nu uitam ca si posesorul blogului cu pricina e un tot un mincinos. Si looser. Ca acuma are formularele depuse pentru concursul „cine ride la urma” nu inseamna ca il si cistiga. Singura miza in discutie e un asasinat de capra.

    Și ce e mai mișto e ca de la anul cota unica nu mai e de 16, ci de 20%. Ok, nu e batut in cuie, se schimba modificarile. Un lucru nu se schimba. Discutia politica nu trece de stadiul de gravitatie in jurul lui Basescu. Acum e doar faza in care ceilalti se joaca de-a preluat initiativa. Dar, cum spuneam, scopul e sa i-o traga. Succese multiple baieti! Dupa ce-i luati beregata ramineti cu dinsa in mina.

  2. 1) Prin analogie cu Michelin.
    2) Nu uităm nimic. Da’ asasinat mi se pare exagerat, că distinşii domni nici măcar o capră nu ştiu să taie. Capra în chestiune moare singură…
    3) Ţinând cont că după aia chestia cu gravitaţia se termină, suportăm.

  3. Oprescu castiga detasat. Au aparut primele exit pooluri.

    „Oboseala bucureştenilor şi-a spus cuvântul, în ciuda lucrurilor bune care s-au realizat în ultimii ani. PD-L, domnul Vasile Blaga, întreaga conducere a partidului şi, de ce nu, eu personal trebuie să ne asumăm acest eşec şi să învăţăm din el. O seară bună.” (Traian Basescu)

  4. Ai mai uitat un articol interesant si anume art98 unde se spune ca …”interimatul se asigura , in ordine , de Presedintele Senatului sau de Presedintele Camerei Deputatilor ” .
    Prin suspendarea Presedintelui Romaniei inainte de alegeri poate fi presedinte Vacaroiu si acesta sa numesca , constitutional , primul ministru o persoana care sa asigure o majoritate parlamentara , dupa consultari binenteles…
    Ea poate fi de dragul jocului tot Calin Popescu Tariceanu care sa numeasca un vice-prim- ministru de la PSD eventual sa de amorul artei pe Ion Iliescu !!!
    Un guvern PSD-PC-PNL-UDMR poate alcatui o majoritate!

Comments are closed.