Puncte-Puncte

Again.

  • Dacă Zeus demisiona în 5 minute, Boculeţ e mai rapid: 2 secunde.
  • Bugetul pensiilor are excedent de 120 de milioane (anul trecut la vremea asta era 180 de milioane). Căutaţi ştirea asta prin publicaţiile care urlau că n-o să fie bani de pensii şi cât de iresponsabil este guvernul Tăriceanu..
  • Apropo de Boc, ce e cu el? Are baterii noi? Ziua şi conferinţa de presă. Obosesc eu citind comunicatele.
  • Şi tot legat de Boc: faptul că Ion Iliescu nu mai candidează îi lasă fără o ţintă importantă (deşi ar fi trebuit să înţeleagă de la locale că nu impresionează pe nimeni), iar ideea că „Bunicuţei” îi e frică e cel puţin comică. Şi mai falimentară este ideea că liberalii şi pesediştii ar vrea să amâne alegerile. Păi când PSD-ul este la maximul potenţialului său, ce rost ar avea să mai amâne alegerile? Poate să le facă anticipate!
  • În fine, prost pentru democraţi este prelungirea scandalului de la Constanţa, prost gestionat de toată – din nou Boc a pus bomboana pe colivă cu al său: „S-au adunat să asculte imnul”.
One comment to “Puncte-Puncte”
  1. Vai, ce am ras! 😆 Excelent! Parca il si vad pe Boc cum demisioneaza in doua secunde…
    Prelungirea scandalului de la Constanta ii irita pana si pe jurnalisti ultrapedalisti. Azi Simona Popescu scrie ceva din care se intelege ca Nutzica nu poate rezolva un conflict decat poate in pat. 🙂

Comments are closed.