Un spamer simpatic (pe persoană fizică)

Un disclaimer bestial…

Va cer iertare daca primirea acestui email va provoaca neplaceri si va rog frumos sa ma credeti ca nu am nici cea mai mica intentie de a va supara. V-am trimis acest email deoarece cred ca cele prezentate v-ar putea interesa. Daca totusi nu sunteti interesat de continutul acestui email sau daca considerati ca nu ar fi trebuit sa-l primiti atunci va rog frumos sa-l stergeti imediat! Nu copiati, nu imprimati, nu stocati si nu trimiteti mai departe (nu faceti „forward”) acest email daca continutul sau nu va intereseaza sau daca nu v-ati dorit primirea sa! Stocarea, copierea, imprimarea sau trimiterea mai departe („forward”) a acestui email va sunt permise numai daca ati fost de acord cu primirea acestui email si numai daca nu veti depune nicio reclamatie in legatura cu expedierea si respectiv primirea sa.
In cazul in care credeti ca nu ar fi trebuit sa va trimit acest email atunci va rog sa semnalati acest lucru printr-un raspuns pe email („reply”) avand subiectul „Eroare!”. Continutul acestui email este strict confidential si este permisa citirea sa numai de catre dumneavoastra, posesorul acestei adrese de email care a receptionat in mod direct acest mesaj!
Acest email nu poate fi considerat „mesaj comercial nesolicitat” deoarece in conformitate cu art. 1 pct. 8 din legea 365 / 2002 nu constituie prin ele insele comunicari comerciale comunicarile legate de produsele, serviciile, imaginea, numele ori marcile unei persoane fizice sau juridice, efectuate de un tert independent fata de persoana оn cauza, mai ales atunci cand sunt realizate cu titlu gratuit; informatiile prezentate in acest email se refera exclusiv la produse comercializate de catre terte persoane.
Eu, persoana fizica expeditoare a acestui mesaj, nu sunt „furnizor de servicii” asa cum acesta este definit in art. 1 al legii 365 / 2002 si de aceea trimiterea de emailuri de catre mine in calitate de „destinatar al serviciilor societatii informationale” oferite mie de catre furnizorii de servicii nu poate fi sanctionata contraventional caci art. 22 al legii 365/2002 prevede sanctiuni contraventionale exclusiv pentru „furnizorii de servicii”
Numele meu nu se alfa in lista furnizorilor de servicii, lista prezenta pe paginile web ale ANRCTI la adresele http://www.anrcti.ro/DesktopDefault.aspx?tabid=1222 si http://www.anrcti.ro/DesktopDefault.aspx?tabid=1223
Acest mesaj nu poate fi considerat comunicatie comerciala deoarece nu este destinat sa promoveze, direct sau indirect, produsele, serviciile, imaginea, numele ori denumirea, firma sau emblema unui comerciant ori membru al unei profesii reglementate.
Acest mesaj are caracter de informare generala si nu nominalizeaza numele niciunui comerciant. NU FAC RECLAMA NIMANUI.
Acest mesaj nu destinat sa promoveze, direct sau indirect, produsele, serviciile, imaginea, numele ori denumirea, firma sau
emblema unui comerciant ori membru al unei profesii reglementate. Este o informare pur si simplu!

Ce zici, Bogdan?

2 comments to “Un spamer simpatic (pe persoană fizică)”
  1. Şi eu m-am mirat când am văzut că mesajul de „Nu e SPAM” era cam la fel de lung ca mesajul comercial. N-am avut răbdare să mă interesez dacă omul nu cumva fabulează, dar nici nu am de gând să ajung în tribunal pentru un amărat de mail.

    O fi pe undeva un generator de texte precum cel citat de tine?

  2. Trebuie sa apreciem simtul umorului, acolo unde este ! 😀
    si il iau ca pe o ironie binevenita – deci decretez ca nu e spam ! 😛

Comments are closed.