Şi Elena?

Spuneam că împotriva PD a început o campanie mediatică de demolare. A fost întâi luat la ţintă Emil Boc, acum este Elena Udrea, implicată şi ea, prin soţul său, în scandalul Vadim Tudor. În mod normal, oferirea de sarmale în p-ţa Dr. Taberei n-ar fi trebuit să aducă mai mult de o consemnare ironică, în schimb asistăm la o adevărată execuţie publică. Şi, din nou, Cotidianul este vârful de lance al atacului. Să aibă asta legătură cu deal-ul Tăriceanu-SOV pentru acţiunile Petrom? Mişto deontologia asta.

3 comments to “Şi Elena?”
  1. Probabil ca, asa cum spuneti, recenta pomana electorala a d-nei Udrea n-ar fi trebuie in mod normal „să aducă mai mult de o consemnare ironică”.

    Atata ca insasi d-na Udrea a infierat de mai multe ori pomenile altora, asa ca gestul de acum e mai mult decat un simplu derapaj, e o dovada de imoralitate crasa.

    Cat despre jocurile pe care eventual le fac cei de la Cotidianul, nu ma pronunt, dar, la fel ca politiciana cu sarmalele, nu-s nici ei usa de biserica.

  2. D-le Banu, spuneti repede primele trei cotidiene independente şi obiective care vă vin în minte în primele 10 secunde…nu-i aşa că e un test cam fără sorţi de izbândă ? Personal, cred că până nu vom avea mai puţină corupţie în presă, ca să nu-i spun prostitutie intelectuală sadea, vom tot avea politică cu sarmale, fasole cu ciolan şi mititei, caltaboşi, palincă şi un ghiveci general de interese care n-au nimic în comun cu amărâţii pe care îi îndoapă până primesc votul…în fond, cum sa ceară presa curăţenie în curtea politichiei româneşti, când propria bătătură a ajuns o cocină ?
    Toate cele bune !
    G.

  3. Nu cred că problema se pune aşa, decât poate în condiţii de laborator. Pentru mine mai importantă mi se pare asumarea subiectivităţii şi păstrarea consecvenţei decât mimarea independenţei şi clamarea demagogică a deontologiei.

Comments are closed.