Ţine?

După ce INSOMAR-ul publică un sondaj în care PD-L mai are puţin şi guvernează singur, domnul Boc somează guvernul:

Preşedintele PD-L, Emil Boc, a declarat marţi la Cluj că partidul pe care îl conduce va depune o moţiune de cenzură în cazul în care Guvernul Tăriceanu nu va organiza alegeri parlamentare la termen, în baza votului uninominal, transmite corespondentul NewsIn.
„Acest Guvern ori organizează alegeri pe baza votului uninominal şi la termen ori pleacă. Dacă Guvernul Tăriceanu nu organizează alegeri în baza votului uninominal şi la termen vom iniţia o moţiune de cenzură pentur demiterea lui”, a declarat Emil Boc, adăugând că un Guvern de tehnocraţi ar putea organiza alegerile parlamentare în 30 noiembrie, iar calendarul acestora nu ar fi decalat, deoarece un Guvern poată să cadă în 7 zile”, a declarat Boc în cadrul unei conferinţe de presă.

Devine astfel vizibilă campania de cosmetizare a democraţilor, afectaţi grav de „pactul” cu PRM, care se străduie acum să arate că ei nu au nici o problemă cu votul uninominal, deşi simularea lui Turambarr arată altceva, cu atât mai mult cu cât între timp democraţii au mai pierdut ceva procente, în special în favoarea PNL. În loc să îngroape subiectul cât mai rapid (oricum se fâsâise), democraţii îl păstrează în atenţia mass-mediei, potenţând şi mai mult acuzaţiile adversarilor. Pe bune dacă oamenii ăştia nu sunt chiar proşti.

One comment to “Ţine?”

Comments are closed.