Coincidenţe?

Nu-i aşa că seamănă declaraţia lui Stolojan cu editorialul Rl? Chiar nu văd logica după care refuzul majorării unor salarii anulează creşterea economică… Ca să înţeleagă şi madam Popescu: dacă îţi creşte salariul cu 10%, înseamnă automat că poţi să-ţi creşti salariul bonei cu 50%? Şi dacă nu i-l creşti, înseamnă că nu ţi s-a mărit salariul?

,
6 comments to “Coincidenţe?”
  1. ideile sunt practic aceleasi. (sic!)
    simonei nu-i ramane decat sa spuna: ce tare sunt! am anticipat corect!
    inca din 2005. uau! si am ramas in baza cuiva de date de atunci incoace!
    text de referinta, nu te supara. stiu ca abia asteptai o reactie sa „musti”,
    dar n-ai pe cine si nici de ce. Coincidenta ca tu faci asta, altul face la fel cu altcineva?

  2. Cred că e o neînţelegere la mijloc. Eu mă refeream la preluarea în editorialul Simonei a ideii ilogice care apărea şi la Stolojan „dacă nu măreşte salariile profesorilor, nu avem creştere economică”, de aceea am dat şi exemplul cu salariul şi bona. Nu văd nici o legătură cu articolul indicat de tine.
    Pe de altă parte, indiferent de cine sunt semnate (Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Stolojan etc.) toate comunicatele PD sunt identice ca stil – evident redactate de aceeaşi persoană – şi se potrivesc ca nuca în perete cu personalitatea semnatarului.
    Referitor la Simona Popescu, te asigur că personajul îmi este absolut indiferent., cu atât mai puţin aşteptam să o „muşc”. M-a amuzat doar repetarea cu aproape aceleaşi cuvinte a discursului lui Stolojan, chestie pe care cei de la Cotidianul, de exemplu, nu o fac. Ei măcar sunt originali.
    Nu exclud şi nu resping apriori ideile opuse, cu atât mai puţin să le vânez pentru a le combate.

  3. Adiceti un defibrilator pentru Banu ca se face de ras! citatul dat de el nu se regasestenicaieri
    in textul ce-l incrimineaza!!!

Comments are closed.