Cine mai face spam…

Pireus Bank, prin domnul Valentin Mitran, cu o promoţie la depozite, de o stupizenie…

Stimata Doamna / Stimate Domn,

“Cum castigi cel mai sigur un milion de RON?” este numele campaniei promotionale organizata de Piraeus Bank Romania S.A pana pe data de 31.12.2008., destinata persoanelor fizice (cu varsta de minim 18 ani).

Raspuns la intrebare: deschizand un cont de economii “Ideal” la Piraeus Bank Romania S.A.

Prin tragere la sorti se stabilesc:
– in fiecare luna, 1.000 de conturi castigatoare ale premiilor lunare;
– la finalul campaniei, 1 cont castigator al marelui premiu

Contul de economii:

à cont curent destinat economisirii cu dobanda superioara conturilor curente si apropiata de dobanda depozitelor la termen;

à depuneri de numerar şi retrageri de numerar ulterioare oricand, de la casieria Băncii şi de la bancomate (Card de debit atasat cont RON) ; Incasari intra/inter bancare direct in contul de economii

à dobanda nu este impozitata

à Zero comisioane de deschidere sau administrare a contului de economii

à Dobânda se capitalizează în Contul de economii la sfârşitul fiecărei luni calendaristice şi este calculată prin aplicarea ratei dobânzii la soldul zilnic, luând în calcul un an de 365 de zile cu luni calendaristice cu număr variabil de zile. Dobânda bonificată de Bancă creşte în raport cu suma din cont.

à Incepand cu 15 octombrie 2008, plafonul per deponent este garantat la echivalentul a 50.000 EUR.

Va atasez noile dobanzi la instrumentele de economisire, valabile incepand din 03.11.2008. In functie de suma pe care sunteti dispusi sa o economisiti, aceste dobanzi se pot negocia. Pentru mai multe detalii ma puteti gasi la numerele de telefon de mai jos.

Deasemenea, doresc sa-mi exprim disponibilitatea de a stabili o intalnire, in care sa purtam o discutie mai amanuntita referitoare la serviciile financiare pe care le ofera Piraeus Bank Romania.

Toate cele bune,

Valentin Mitran

4 comments to “Cine mai face spam…”
  1. WebMonkey, comentariul meu era o replică la comentariul lui Intruder. Mesajul Pireus este pe bune, iar acest site nu e citit de cocalari. Prea mult text şi deloc poze. În plus, mai scrie şi în limba română.

Comments are closed.