Schimbare feed

Întrucât FeedBurner dă erori, am renunţat la el, astfel că feed-ul site-ului redevine cel standard: http://www.politichii.ro/?feed=rss2. Mulţumesc.

7 comments to “Schimbare feed”
  1. Pai eu feedul direct de la politichii il folosesc de la inceput si nam mai avut un update de cateva zile bune. Asa ca a trebuit sa dau click sa ies din readerul meu cosy:)

  2. Ca va pas mal, merci:) Acum ca vin alegerile ma update-ez si eu overall. Inainte de posibilitatile de jocuri politice m-ar interesa mai mult ce efect va avea criza economica in Romania la alegerile prezidentiala de anul viitor. Pentru alegerile parlamentare de acum nu cred ca va avea prea mare impact pentru ca nu cred ca Romania este foarte afectata pana in momentul de fata, dar probabil peste inca un an se vor simti ceva efecte cu ecou electoral.

  3. PS : Vazuta din EU, Romania sufera de lipsa de rule of law si de un environment politic, sa nu-i spun instabil ci inpredictibil. Si intr-o perioada de „economic downturn” asta va afecta economia – era si cazul, as zice cu putin cinism – si inevitabil impactele se vor simti in cabina de vot. Ar fi interesant de vazut cati vor mai vota in acel moment anti-PSD sau anti-comunism sau anti-Basescu.

Comments are closed.