Crin e bine apărat…

Observ cu surprindere că orice post critic la adresa lui Crin (cel puţin pe blogurile pe care le urmăresc eu) este urmat de nenumărate comentarii laudative la adresa obamei din Carpaţi… Interesantă manevră, dar nu ştiu cât de utilă este în perspectiva alegerilor prezidenţiale. Cel puţin în campania actuală, obama arată nişte limite foarte joase.

Scuze pentru absenţă, nu am mai fost în stare nici de un articol pe săptămână ca în ultima vreme…

5 comments to “Crin e bine apărat…”
  1. Long time no see, Cristi!
    Back to the point … până una alta, e cel mai „votabil” catindat, după umila-mi părere!
    Asta nu înseamnă că voi vota, mind you!

  2. Mai… si eu mai sar sa il apar pe Crin uneori… dar doar penttru ca imi e o sila groaznica de Basescu… si nu pentru ca „ma pune Mitrea” asa cum abera la un moment dat pedelistul Ioan Te Moral.

  3. De acord ca Antonescu nu adopta cea mai buna tactica si intra de multe ori pe drumuri care nu duc nicaieri.

    Pana una, alta insa… macar la el e vorba de opozitie autentica, nu mimata cu miros puternic de blat, ca la alde Geoana. Prefer sa sar in apararea unuia care face cinstit opozitie, chiar daca uneori il critic si eu. Ca pe Basescu nici in gluma nu m-as putea gandi sa-l votez.

    • Liviu, nu de asta era vorba 😉 Ci de faptul că PNL a ajuns să angajeze şoşonari care să comenteze pe bloguri. Dar când coana Norica e pusă pe naţionalizări, ai nevoie de sprijin 😆

  4. Acu’ ce sa zic, isi are si guerilla virtuala importanta ei. Nu trebuie s-o supraestimam – la noi relativ putina lume urmareste politica pe internet, iar din cei care o fac, multi nu se duc la vot.

Comments are closed.