De ce nu demisionează Hagi?

După tot ce i-a făcut şi zis Becali, Hagi avea o singură scuză pentru faptul că nu a demisionat: calificarea Stelei în grupele Ligii Campionilor, faptul că incidentul ar fi putut avea repercursiuni asupra echipei înaintea meciului. Acum, că meciul a trecut, mă aşteptam ca el să demisioneze, demonstrând că are totuşi caracter. Nu a făcut-o, preferând să facă ceea ce fac toate mediocrităţile când le critică şeful: bagă capul în pământ şi se roagă să-i treacă şi nu cumva să-i dea afară. Înarmat cu un baros, Hagi se luptă să distrugă statuia marelui jucător care a fost. În curând nu se va mai şti despre el ca despre geniul din meciul cu Columbia de la WorldCup, ci antrenorul mediocru şi umil pe care făcea pipi nea Gigi…

Remember the time:

Rar s-a mai văzut o asemenea „biomecanică a mingii”, cum s-a exprimat Ionel Stoica…

7 comments to “De ce nu demisionează Hagi?”
  1. Cred ca esti cam dur cu Hagi. Plecarea sa ar fi facut rau Stelei. Chit ca nu e mare antrenor (cel putin deocamdata), schimbarile prea dese in ultimii ani cred ca au oprit evolutia naturala a jucatorilor cei mai experiementati din campionat. Ori Hagi stie asta, iar el rau Stelei nu putea face. In schimb nea Gigi cum ii spui tu isi inchipuie ca binele unei echipe consta numai in bani si restul nu conteaza. Ba conteaza! Si inca mult! Asa ca mai repede cred ca el isi da cu barosul in statuia pe care si-a construit-o singur si in mod total nemeritat in curtea Stelei. Ca urmare, mi-ar pare bine sa mai piarda din voturi, dar nu prin afectarea stabilitatii Stelei.

  2. Un antrenor mediocru nu are cum să facă bine unei echipe sau jucătorilor fiindcă pur şi simplu nu ştie ce şi cum să-i înveţe. Steaua nu mai are nici măcar bruma de coerenţă tactică de pe vremea lui Olăroiu, jocul fiind un haos total. Cu Olăroiu pe bancă, nu cred că Steaua ar fi avut emoţii cu Zaglebie sau Bate.

    Influenţa nefastă a lui Becali este altceva. El este pur şi simplu nociv societăţii în general, nu doar Stelei. Nici măcar nu există scuza că „a băgat bani în echipă”. Dacă nu ar fi fost el, ar fi fost altcineva şi poate că Steaua ar fi avut un alt traseu al performanţei.

  3. Da, si eu sunt de parere ca scuza cu banii nu mai tine.
    In privinta lui Oli eu am spus la schimbare ca „am scapat de dracu’, dar am dat de muma-sa” 😀 Pe de alta parte, cred ca schimbarile prea dese in aparare (primele 2-3 meciuri Cernea, cupluri de fundasi des schimbate, rotatia continua a fundasilor laterali datorita accidentarilor si suspendarilor) a condus la incasarea unui nr ridicat de goluri. Altfel, Steaua ar fi primit mai putine decat intr-un meci condus pe banca de Olaroiu. Parerea mea!

  4. Olăroiu avea el un stil foarte defensiv aşa că, pe undeva este chiar normal să fi primit mai puţine goluri. Nu era nici el un antrenor strălucit, dar măcar avea un stil…

    Altu’ fel, rămân la părerea că cel mai bun antrenor avut de Steaua a fost Halagian, cel care a adunat şi construit echipa cu care a câştigat Jenei Cupa Campionilor. Hm, şi poate Stoichiţă, care are meritul de a fi citit mult…

  5. Jucatorul Hagi este mort dar nu prea a fost ingropat. Sa traiesti din amintiri este cel mai mare pacat. Adevarata greseala era daca isi dadea demisia, pentru a ar fi fost un esec fatal. Nimeni nu are incredere totala in Hagi iar o demisie l-ar fi transformat intr-un antrenor de 2 lei, fara viitor. Iar Hagi nu isi permite sa piarda „sansa Steaua”, nu isi permite sa confirme suspiciunile ca este un antrenor slab. Calificarea in Liga a facut ca cearta cu Becali sa fie trecuta in registrul „presiuni” ba chiar sa ii legitimeze demersul. Orice s-ar intampla acum Hagi nu are decat de castigat, Radoi nu joaca, are prima mare reusita, are un parcurs usor in Liga dar si in campionat. Cand va pleca de la Steaua (daca va pleca curand), va pleca cu mai multa experienta, cu o reusita mare si va pleca la o echipa mai buna.

  6. Din punctul meu de vedere Hagi e antrenorul perfect pentru Steaua . Unul mai prost nici ca nu se putea !

    Fiind dinamovist vad in nestiinta lui Hagi un avantaj pentru competitoare.
    Nu trebuie sa fii geniu in fotbal ca sa intelegi ca Badoi a jucat extrema o viata si ca pentru ca o centrare a fie fructificata si atacantii trebuie sa alerge.

    Hagi a fost un mare fotbalist. Ca antrenor e o nulitate! Nu simte jocul, nu vede asezarea in teren , nu are fler etc. Nu e nici o problema. Au mai fost mari jucatori care au fost catastrofa de antrenori. Cred ca Hagi se inscrie in acesta grupa.

Comments are closed.