O precizare pentru „postaci”

Dragii mei, ştiu că este criză şi probabil că unii dintre voi sunteţi plătiţi la post (de curiozitate, halatu’, cât e halatu?) dar vă anunţ că nu le mai dau drumul, deci nu mai prestaţi degeaba. Din contră vor intra în spam şi veţi avea dificultăţi în a mai posta şi pe alte bloguri. Orice comentariu la topic este binevenit, indiferent dacă mă laudă, „înjură” sau îmi indică unele greşeli de informare sau raţionament. Nu am pretenţia infailibilităţii şi nici pe cea a imparţialităţii. Am simpatii şi antipatii, precum şi o grămadă de pitici pe creier, dar nu fac propagandă. Mulţumesc.

PS Dacă ţine cineva scorul, ai lui Crin sunt mai activi. Interesant este că mesajele sunt aproape identice cu unele pe care le ştergeam acum câteva luni despre ASR Principele Radu. Să fi trecut echipa lui la PNL? Sau nici n-a plecat vreodată?

12 comments to “O precizare pentru „postaci””
  1. E greu cu astia ca n-au mama n-au tata ei tot pe a lor o stiu…Am lucrat si eu vreun an la un site de stiri si ma luptam cu tot felul de „Justitiari” pay-per-spam din astia.

  2. lol. „Eu nu prea cred in sondaje. Stiu ca Traian Basescu este inca puternic, iar sondajele il dau castigator pe cel care le comanda…totdeauna e asa. Asa ca….sondajele pentru mine sunt un fas fara prea mare valoare. Realitatea din teren este cea care conteaza. Oamenii sunt influentabili si, de multe ori, parerea lor se schimba de la o zi la alta.”

    e bine asha? am castigat postul? pentru cine lucrez? catzi bani primesc?

    da’ sondaje? sondaje nu vretzi? ieftine si bune…

    :rofl:

    • Neah, eşti departe de maeştri. Nici măcar o greşeală de gramatică acolo, de sămânţă… Citeşte şi învaţă:

      „Crin Antonescu participa la cursa electorala, dar ideea dumnealui este sa stea deoparte sa castige prin tacere si prin facere, nu pri injurii aduse le TV sau prin prostii facute. Nu merge la mare si se filmeaza ca BOC, sau sa o f..e pe Udrea si sa arate la toata lumea asta. El tae si face si e cel mai bine. Ne-am saturat de vorbe!!!”

      Viaţa fără poezie e pustiu 😛

  3. 1. Ciudat ca postacii PNL sunt cei mai activi. Aveam impresia ca la pedeleu sunt banii.

    2. Sper ca imi permiti sa am o impresie bunicica despre Crin. Nu mi-l imaginez jignind o femeie la modul gratuit cum a facut proprietarul casei din Mihaileanu.

  4. Eu unul, tot nu pot să înţeleg cum ar putea cineva da bani pe aşa ceva, imaginându-şi că va obţine şi vreun rezultat din toată povestea asta.

  5. Eu nu inteleg de ce posteaza chestii atat de evidente. E mai eficient daca isi spun parerea sincera si isi fac candidatul sa para mai ok sau ii fac pe ceilalti sa para mai rai.

    PS:Si eu ma asteptam sa fie mai activi pedeleii.

  6. Ce sa ii faci asa este cu postacii PNLului… Imi stateau degetele pe cuvintul astia, dar m-am repliat pe sintagma postacii PNLului…

    Despre unul dintre postacii PNL-ului. In continuare un anume portret robot cu nume si cateva activitati specifice. Nume: Comsa, candva asistentului ASR Radu Duda, fost SEF de campanie Primaria Bucuresti-ului la SORIN Oprescu. Ulterior Comsa a dobandit o slujba in Primarie, dupa 2008, si pentru ca dorea un ciolan mai gros de ros, si-a dat demisia in aprilie 2009 pentru a participa la campania ASR Radu Duda, si acum nu stiu pe unde mai este, probabil la staff=ul de campania al PNL-ului, in favoarea prea-curatului si nevinovatului Crin Antonescu. Structura acestui personaj evident inclinata banului,alinare pe spatele lui Patriciu, atasat valorilor PNList -PSD-ist, dar atentie PSD-ul de ramura Adrian Nastase, si nu cea legata de prostanc.

    Ref; PNListii de pe net. Daca mi se permite o apreciere: sunt multi si p…, cred eu, ghidonati de grupuri de interese. Cad in plasa spalatorilor de creiere cu o usurinta specifica naivilor, persoanelor lipsite de experienta si orizont.

    Unii baieti „destepti” de PNL au fost la specializare externa pentru racolare, spalare de creier, inducere de stari, si daca cumva indraznesti sa li te opui, trec la etajul urmator: dezvoltare de metode si tactici de anihilare. Sunt usor de recunoscut. De cele mai multe ori mesajele lor sunt facute prin copy and paste, si te indreapta catre site-uri de tip petitieonline. Sunt stransi legati de mediul profesorilor si incearca, prin intermediul acestora, sa manipuleze tinerii. Cica sa formeze tinerii..Pot fi considerati extrem de periculosi pentru ca renunta la nici una din metode, inclusiv violenta, pentru a isi atinge scopurile

    Sa auzim numai de bine.

Comments are closed.