Puncte-puncte nu-ştiu-cât

Am pierdut şirul la numărătoare şi mi-e lene să caut prin arhivă.

  • Recomandări: Alegere laptop, Alexandru Savu, a revenit Filip Gadiuţă, un articol interesant al lui Sorin Tudor, încă unul de la Mihai Mălaimare, de ce mor ziarele, alte poze mişto, BigBrother arhivează, despre salarii, Drumul Taberei în 1962.
  • Am observat că cineva m-a înscris la RoBlogFest. Mulţumesc, nu aş fi vrut să mă înscriu. Succes contracandidaţilor :D. În urmă cu trei ani când am început, eram singurul pe „nişa” asta, acum sunt o mulţime, unii chiar scriu bine şi îi citescu cu plăcere chiar când nu sunt de acord. După trei ani e greu să mai fii proaspăt şi să nu te repeţi. Vorba lui Ţuţea, într-un dialog cu Marian Munteanu, „Eu nu mai sunt Petre Ţuţea, eu am fost Petre Ţuţea.” Nu ştiu dacă am fost bun – blogul vechi mai strânge încă din google 60-70 de vizitatori pe zi, care mai şi comentează la articolele de acum doi ani 🙂 – dar văd şi eu că, de la o vreme mă repet cam des. Chiar mă bate gândul să o las mai moale aici şi să continui pe cele profesionale, mai ales că au început să-mi aducă şi contracte.
  • Două expresii mişto: „one of the hotest nobody’s around”, de pe Holywoodtuna şi „banalist” de la Radu Cosaşu.
  • Tot din dilema, o idee a lui Cristi Ghinea, inspirată de o întâmplare din India, ce-ar fi dacă s-ar privatiza şi administraţia de stat? Nu cred că ar merge, românii au un pronunţat apetit pentru coadă şi înghesuială (şi nu mă refer la pensionari – cel mai bun exemplu îl reprezintă înghesuiala de pe 24 şi 25 de pe la Pensii, Şomaj şi Fisc, în condiţiile în care declaraţii se pot depune de pe 1 până pe pe 25, adică aproape întreaga lună, ca să nu mai spun că se pot depune şi online), iar pe de altă parte, nici cu angajaţii de la privat nu mi-e ruşine (vezi furnizorii de utilităţi, băncile…).
  • Secretul acesta fericirii îl ştiam şi eu şi îl practic de ceva vreme.

Weekend plăcut.

One comment to “Puncte-puncte nu-ştiu-cât”
  1. Pingback: Au mai scris despre noi săptămâna asta « Ştiri şi informaţii despre Drumul Taberei

Comments are closed.