O decizie foarte proastă

Mircea Geoană preia de la Crin Antonescu tâmpenia cu guvernul de tehnocraţi, anunţând că, dacă pică guvernul Boc, el şi cu Crin se duc la Băsescu să-i propună un guvern de tehnocraţi. Mă surprinde că celor doi Gâgă nu le trece prin cap că Traian Băsescu însuşi poate propune un guvern tehnocrat şi probabil mai bun decât al lor. Ideea era ca PNL şi PSD să-şi asume la modul real guvernarea, ce rost are un guvern de 60 de zile, timp în care nici nu are timp să afle unde sunt toaletele în palatul Victoria? Oamenii ăştia sunt atât de idioţi încât îl fac pe Boc să pară sclipitor. Propunerea lor este ca şi cum s-ar duce la bordel şi plătesc şi pe fată şi pe unul care că so f”ă. Dacă le place doar să se uite, nu mai bine închiriază ei un film?

7 comments to “O decizie foarte proastă”
  1. Oh, Doamne! Cristi, n-am râs așa bine la o glumă politică de mult! 😀
    Cât despre închiriatul unui film … ei bine, cred că în sfârșit ai găsit soluția salvatoare pentru toată clasa politică din .RO
    Să le luăm câte un film la fiecare, da’ lung așa, de vreo 4 respectiv 5 ani și să ne lase în pace, că țara asta o duce mai bine neguvernată!

  2. Îl văzui, că eu te citesc ca pe sfânta Evanghelie, întâiul şi de prima dată, de cum l-ai publicat 🙂
    Totuşi, avem 30% ptr. o soluţie politică (diverse variante + alegeri anticipate), 22% soluţii aberante (uniune naţională, ue, bubulii) şi doar 17% cu tehnocraţii. Astfel pus în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la normalitate nu poate eluda meandrele concretului. Este?

  3. Era normal si de asteptat sa faca asta. Dupa ce pica guvernul asta, Basescu ar fi venit cu o propunere de prim-ministru tehnocrat ca sa-ti spele un pic imaginea. Daca propun ei unul inainte, ii iau caimacul.

    Apropos, acum ceva vreme iti propusesem un pariu ca Basescu va candida. Nu mai stiu daca l-ai aceeptat. Dar daca da, imi esti dator ceva bere, parca.

  4. Este, este, dar pe de alta parte meandrele valorii modale, care daca stai sa te gandesti bine nu iese din paradigma politica prea mult… Tot pe de alta parte, daca aduni guvern de tehnocrati independenti + guvern de uniune nationala iti da o sinergie care le bate la fund pe toate celelalte sinergii mai mici si mai blege. Adica 17 + 10 e fix cat urmatoarele patru la un loc: 8 + 8 + 6 + 4.

    Si care va sa zica asha: ca pe sfanta Evanghelie, ai? Ce monstru sacru am ajuns inca din decursul vietii. Garcon, inca un pahar! Sarbatorim gloria si nemurirea in seara asta…

    :p

  5. @Aia cu guvern de uniune naţională mi se pare un non-răspuns, de aceea am băgat-o în categoria cu „să ne conducă UE sau bubulii”.
    @Cos
    cred că da. Să vedem cum facem, că eu că eu nu prea pot după ora 18.

Comments are closed.