Care-i logica?

Tot văd prin presă şi pe bloguri că Vântu aude sunet de cătuşe şi că tremură de frica puşcăriei. Am I missing something?

1. Mircea Geoană l-ar fi scăpat pe Vântu.

2. Traian Băsescu îl şantajează pe Vântu prin nedovedita încă arestare a lui Popa şi ameninţarea cu doasr penal pentru „favorizarea infractorului”.

3. Sorin Ovidiu Vântu îl lasă din braţe pe Mircea Geoană, dându-i o lovitură de graţie (desigur, cu largul concurs al acestuia, dar în mod sigur se găsea ceva, măcar un SMS 😆 ).

4. De ce ar mai tremura Vântu? El şi-a îndeplinit partea sa din tranzacţie şi Traian Băsescu mai are nevoie de el „viu şi în putere”. E treaba cu „la un caz, pac, iar la Răsboiu’!”

Deci?

7 comments to “Care-i logica?”
  1. 1,2,3 afirmatii posibil corecte.
    4 – de unde stiu aia ca Vantu tremura de frica? Sa fim seriosi. Il doare fix in baston de Popa ala…

  2. @Darius, există şi varianta să fie amândoi absolut idioţi (sau dacă preferi, naivi şi neprihăniţi) şi urmăriţi de răii paparaţi. Doar calitatea jurnalismului românesc de investigaţii este unanim recunoscută, nu?

  3. Dupa validarea lui Basescu pentru un nou mandat va urma o lunga perioada de pace cu Vantu (nu ca pana acum ar fi fost razboaie foarte mari, dar s-a aratat des pisica de o parte si de cealalta).

    Deja scot capul din ce in ce mai des la Realitatea analistii – impartiali, desigur – de nuanta orange. Nu mai dau nume, se vad de pe Marte.

  4. Hm… Basescu nu prea si-a iertat nici dusmanii, nici prietenii incomozi sau care stiu prea multe. Faptul ca SOV si-o fi indeplinit „partea lui din tranzactie” nu-l pune la adapost, dimpotriva 🙂 Si nu mi-e prea clar la ce ar mai putea fi folosit in viitor.

    Pe de alta parte, am mai zis, teoria cu santajul nu prea tine. Daca Basescu pierdea (cum se asteptau foarte multi), ce-i mai putea face el lui Vantu pe ultimele zile de mandat? Deci care era elementul de santaj?

    Nu cred nici eu ca Vantu aude vreun zgomot de catuse. Cred ca omul pur si simplu are muuult chef de vorba. Mai pe larg: http://rational-idealist.blogspot.com/2009/12/marea-trancaneala-ro.html

  5. Nici macar nu cred ca a fost mare razboi…. mai degraba Vantu si Basescu si-au mai aratat pisica unul altuia in ultima vreme.

    Oricum, dupa validarea lui Basescu pentru noul mandat va urma o lunga perioada de pace.

    Deja se arata tot mai proeminent la Realitatea TV tot mai multi analisti – impartiali, desigur – de nuanta orange. Nu mai dau nume, numai cine vine de pe Marte nu stie la ce ma refer 🙂

Comments are closed.