Hai c-ar fi micheteaux

Ilie Sârbu face o declaraţie interesantă şi anume că PSD ar putea sprijini un guvern minoritar PD. Ar fi cea mai mişto răzbunare pe Traian Băsescu – votarea guvernului Liviu Negoiţă. Cu Pogea la Finanţe, cu Sulfina la Mediu, cu Paleologu la Cultură şi, desigur, Gabriel Oprea la Interne. A vrut Traian Băsescu un guvern „la mişto”, să primească ce şi-a dorit.

14 comments to “Hai c-ar fi micheteaux”
  1. Hmm… Crezi că ar fi o răzbunare pe Băsescu? În ce fel? Guvernul actual nu sună deloc mai bine. Şi oricum Băse nu mai are ce pierde. Încrederea poporului? Fâs! 5 ani mai are, 5 ani. Iar răsbunarea am suferi-o noi.

    Bine-ar fi dacă doar cei 3.500.000 de fani înfocaţi ai lui Băsescu + 1.500.000 de dezorientaţi/cumpăraţi/păcăliţi să sufere de ce urmează, dar din păcate vom suferi toţi 21.000.000. Cam astea-s limitele democraţiei, nu?

  2. Darius, unii oameni învaţă mai uşor, alţii mai greu, unii niciodată. Deşi nu trebuie niciodată subestimată puterea prostiei, cred că greu se poate găsi un guvern mai puţin pregătit să facă faţă lunilor care vor urma.
    [Mărturisesc că am crezut că performanţa lui Vosganian la Finanţe va fi imposibil de egalat, dar Pogea s-a străduit şi a reuşit.]

  3. Ba eu n-as vota, ca partid, guvernul Negoita.

    Acesta ar trebui sa fie lasat sa treaca cu sprijinul ‘independentilor’ si al oportunistilor zilei, dar FARA sa fie votat, oficial de PSD sau PNL (UDMR poate trece la oportunisti, parca conteaza mai putin). Dupa victoria lui Basescu, se vor gasi destule cozi de topor care sa voteze orice guvern emenat de la Cotroceni, n-am nicio indoiala.

    In felul acesta Basescu nici macar n-ar putea sa pretinda in viitor ca a realizar un consens sau mai stiu eu cum ii va zice, iar performantele guvernului sunt usor anticipabile.

  4. bag sama, cristi, ca toata lumea e interesata de ce e bine sau rau pentru partide. in cazul asta, eu unde sa plec, nu de alta, ca daca plec in strainate, s-ar putea sa nu mai pot vota?

  5. Ar fi o lovitura super tare sa ii lase cu guvernul asta „genial” sa isi franga gatul in criza. Si mai tare ar fi sa fim nemti, englezi sau chiar ungurii sa putem rade de prostia lor. Din pacate suntem romani si in capul nostru s-ar sparge toate oalele…

  6. nu-ti face probleme, cristi, de abia am venit si o sa mai plec. burse si granturi sunt tot timpul… dar, apropo, de a pierde distractia, singurul lucru misto in strainatate e ca pierd distractia politicii romanesti.

Comments are closed.