Cristi Chivu e un bou

Băi nene, de ce nu-ţi vezi de fotbalul matale în loc să stresezi lumea cu telefoane? O fi criză, ştiu că ai o fetiţă mică şi pemperşii sunt scumpi şi guvernul Boc a f*t de tot alocaţiile pentru copii că nu ştiu ce firmă cotizantă a câştigat licitaţia pentru noul soft, dar asta e. La tăţi ni-i greu. Dar unii au şi demnitate. Roagă şi tu un adult să-ţi citească din dicţionar ce înseamnă. Succesuri.

PS Doar mie mi se pare că Vodafone au devenit exagerat de nesimţiţi?

13 comments to “Cristi Chivu e un bou”
  1. Vodafone s-a pozitionat pe segmentul „tineri si prosti” de vreun an de zile…Daca si ala care „nu are bani de videoclip color” , Cerebel impreuna cu Smiley si alti d-astia au devenit ambasadorii lor de imagine, inseamna ca ei au o problema nu eu.
    Nu stiu ce reclama cu Cristi Chivu te-a enervat dar despre acest individ cred doar ca-i place la nebunie sa-si vada moaca pe TV si sa fie in prim-plan. Ar face reclama si la curse de soareci numai sa-si vada latele pe toate posturile…

  2. @Cristi
    Pai…pe ce post joci? 🙂 Mijlocas defensiv? 🙂
    Poate va cunoasteti si te-a lovit amnezia de dupa alegeri si nu-ti mai recunosti colegii de echipa 🙂

  3. Categoric s-au dus cu capu’ ăştia de a Vodafone. Eu unul abia aştept să scap de ei în 2010 când îmi expiră prelungirea de contract. M-au sunat de vreo 10 ori în ultimul an să-mi spună că au o ofertă special pentru mine…de fiecare dată era vorba de telefonie fixă, ceea ce le-am zis că nu mă interesează absolut deloc. Insistenţe uneori vecine cu nesimţirea, deşi am fost categoric şi chiar m-am dat la ei. Panarama asta cu Chivu vine doar să confirme că trebuie să fugim de la ei cât mai repede.

  4. Păi şi la cine să te duci?
    Orange are bube la semnal şi, în general cea mai proastă reţea, Cosmote sunt rudimentari şi de multe ori se aude ca din fundul curţii (măcar nu se întrerup convorbirile ca la Orange), Gigi n-are acoperire şi în ultima vreme fac deplasări frecvent.

  5. A facut meciuri bune in campionatu romanesc, cu alde Bistrita, Farul, etc :).
    La nationala e jucatorul providential insa pierdem toate partidele importante :).

  6. nu mai shtiu ce vindea iantzu, de fapt nici n-asm shtiut, asteptam un tel. de la client – am sarit in sus cind a sunat telefonul si dupa ce-am inteles ca e spam am inchis in secunda urmatoare. dupa ce-a sunat clientul le-am facut un pui de scandal la rel. cu clientii 😀

Comments are closed.