Mult iubite şi stimate tovarăşe premier, Emil Bobu

Dacă aţi ajuns ca Bugetul de Stat să stea în cei 42 de lei pe care îi primeşte fiul meu, în mod sigur locul dumneavoastră nu este acolo. Aici chiar nu mai este vorba de bani, ci fie de nesimţire, fie de disperare. Sau şi una şi alta. Oricum, chiar sunteţi un dobitoc, şi ar trebui să vă daţi demisia dacă pe undeva mai reuşiţi să găsiţi o vagă urmă de demnitate umană. Ştiu că e greu şi va trebui să faceţi eforturi. Poate vă ajută mama dumneavoastră.

6 comments to “Mult iubite şi stimate tovarăşe premier, Emil Bobu”
  1. Tocmai a aparut la televizor si a tinut un discurs sforaitor despre solidaritate si despre aceia care nici macar nu stiu pe dinafara care e alocatia care li se cuvine. Ca si cum un drept ar putea fi ous in discutie de memoria mai buna sau mai proasta a celui care il are.

    Dar pana la urma, ultimele sondaje arata ca PD e in usoara crestere, cu tot dezastrul. Asa ca de ce nu i-ar da Boc inainte cu ce stie mai bine, ca se pare ca ‘poporul’ il iubeste mai abitir ca la inceput.

  2. Cheltuielile cu calculul efectelor masurii cred ca sunt mai mari decat suma atrasa la buget.
    Asemena masuri demonstreaza ca sunt aerieni si functionarii isi bat joc de guvernanti prin faptul ca nu le arata ridicolul situatiei.

  3. Deceneu: pai se taie si de acolo. La ce bun calculul? E intentie 2011, pana atunci … de ce sa se oboseasca?

    Efectul e calculat corect: saiba vs Mercedes …. o sa se dea/ o sa se ia. Chiar a iesit mai ieftin decat cu explicatii pe salarii si inchirierea salii palatului. Efectele colaterale … nu-s masurabile deci nu conteaza la calcul asta 🙁

Comments are closed.