[Off-topic]Întrebare curieri

Care este regula la serviciile de curierat? Nu trebuie să te sune înainte de livrare? Dacă vin şi nu te găsesc, nu trebuie să-ţi lase un bilet ceva? Sau să te sune?

5 comments to “[Off-topic]Întrebare curieri”
  1. de regula da. unii iti lipesc un sticker pe usa de la intrare „nene de la apartamentul X, nu te-am gasit la adresa, suna-ma la numarul asta”, dar de regula te suna.

  2. n-am avut de-a face cu cargus. aia de la mailman mi-au lipit mizeria aia pe uşa din bloc, in rest toţi m-au sunat. si am de-a face cu ei de 2 ori pe saptamana.

  3. Well, am dubii că cel de la Cargus a fost deoarece nu mi s-a spus pe la ce oră a trecut şi la mine este permanent cineva acasă. Cu această excepţie, şi pe mine m-au sunat toţi dacă s-a întâmplat să nu fiu acasă şi am stabilit împreună ora la care să treacă a doua zi (sau în cursul aceleaşi zile), dar nefolosind prea mult serviciile am zis că poate am dat eu până acum de oameni de treabă. Oricum, în „Termenii şi condiţiile” de pe site spun că lasă bilet. Deci…

  4. Cargus nu suna! mi-au spus ca e impotriva politicii interne a firmei … a trebuit sa ma duc eu la ei la depozitul local, sa astept pana a scociorât prin coletele „de ieri” (de o maniera nu foarte gingașă) samd.
    Mailman pune tzedula, dar daca ii suni, poti stabili ora pentru delivery.
    Toti ceilalti cu care am mai avut de-a face suna in prealabil.

Comments are closed.