Şobolanii…

România trece prin cele mai dure inundaţii din istoria recentă.

Moneda naţională se află la cea mai scăzută cotă din ultimii ani.

Bugetarii îşi văd reduse veniturile cu 25%.

TVA creşte cu 5 procente, cea mai mare creştere dintr-o singură bucată din rândul UE.

Aţi auzit vreo vorbă de la preşedinte, guvernator sau premier?

EI au alte treburi. De exemplu, să-şi numească politrucii în fruntea televiziunii şi radioului naţionale. Să permită poliţiştilor să controleze cum vrea muşchiul lor orice firmă privată (că nu erau şi-aşa prea multe „organe” de control). Mai introduc un registru suplimentar pentru firme. Ce dracu’ se întâmplă cu oamenii aceştia? Chiar nu mai există o fărâmă de compasiune şi empatie?

6 comments to “Şobolanii…”
  1. Răspuns scurt: NU!
    Mai elaborat: nici n-a existat vreodată, singura diferență acum e că le e teamă că nu vor apuca să jumulească cel puțin la fel ca cei dinaintea lor, sau cei dinaintea celor dinaintea lor … și le e o ciudă!

  2. Ei ,pe dracu’ ,voi nu vedeti ca-i tot mana mogulilor acilisea ,dimpreuna cu minerii si Iliescu ???Iei sunt singurii vinovati de catastrofa Romanicii !Au ,sa nu uit ,si PRESA ,aia rea care dezvaluieste zi de zi ,ceas de ceas ,una-..alta !Si bugetarii -aia de la I.S.U. car’ tre’ sa-si riste viata cand li se …..taie un sfert din salar !Dar cum sa mori cu …25% mai putin decat e normal prin natura si riscurile meseriei ??!!Stie cineva ? Poti trai doar cu 75 % din total ,eventual cantand ode conducatorului iubit ?
    Si aparand de manifestantii nemancati un guvern de pedelepre talhare care-au praduit si NIMICIT tara in mai putin de 2 ani ???

    Hai cu toti in Piata si sa le …uram de …viata !

  3. Sa fie asta un semn ?
    „Europarlamentarul PDL Cristian Preda spune ca, în locul premierului Emil Boc, ar fi fost deja „în căutarea unui job”

Comments are closed.