Angajatorii-s de vină, f*tui în gură să-i f*t

Cozile de la Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) se formeaza pentru ca angajatorii si firmele nu vor sa depuna raportarile online sau prin posta, ci vor sa le depuna personal, a declarat purtatorul de cuvant al CASMB, Cristina Calinoiu, citata de Agerpres. Miercuri la CASMB s-a format o coada de aproximativ 300 de persoane.

”Daca angajatorii nu vor intelege sa foloseasca si celelalte doua cai, respectiv prin posta, cu confirmare de primire, si online, cozile vor continua sa se formeze”, a spus Calinoiu.

De aici.

1) Nu cred că erau 300, ci vreo 3 mii. Coada era alandala pe 7-8 rânduri şi avea cel puţin 100 metri lungime, azi undeva pe la ora 13:00. Jandarmii abia reuşeau să ţină ordinea. Şi nici ei nu erau puţini.

2) Declaraţiile NU SE POT DEPUNE ONLINE! Aberaţia de sistem de raportare online a fost oprită de la începutul anului şi abia pe 11 ianuarie a fost pus pe site un anunţ lămuritor. Pe 15 deja le-a picat sistemul. Ca să raportezi în noul sistem, trebuie să te duci la casă, să ţi se elibereze un certificat digital pentru a putea raporta o singură lună (luna decembrie).

3) Pe site-ul casei municipiului Bucureşti sunt nu mai puţin de 4 sedii, plus cele vechi, pe sectoare! La care trimiţi declaraţiile prin poştă? Plus că rişti ca dischetele sau CD-ul să se deterioreze.

Trebuie recunoscută guvernului Boc capacitatea de a face gafe atât de idioate şi cu consecinţe umilitoare asupra contribuabililor. Dezastrul de la casa de sănătate (şi nu mă refer atât la schimbarea pompieristică a sistemului, ci şi la softul de sute de milioane netestat suficient care a picat la prima utilizare), dezastrul cu pensiile militarilor, golănia cu drepturile de autor, asta numai ca să numesc câteva dintre cele mai vizibile.

2 comments to “Angajatorii-s de vină, f*tui în gură să-i f*t”

Comments are closed.