Un milion de voturi

Cotidianul a găsit milionul de voturi luate în plus la referendum de către Traian Băsescu. Mă bucur că cifrele lor corespund în mare cu cele date de mine imediat după referendum. Interesant este acum că s-a sesizat domnul Boc, căruia evident că 500,000 de voturi necesare în minus i-ar conveni. Vă daţi seama ce economie de motorină s-ar face?

One comment to “Un milion de voturi”
  1. Uau, Se mia nonna avesse avuto le ruote sarebbe stata una bicicletta!… Daca bunica mea ar fi avut rotile ar fi fost o bicicleta!… unde bunica ar fi Basescu… ti se pare posibil?! Cate functii acopera persoana asta? E Presedintele unei tari ca se ocupa de 1) MIRA, Directia Evidentei Populatiei si „dirijeaza” Centrul National de Administrare a Bazelor de Date?! sau 2) INS, Institutul National de Statistica care-si bazeaza datele pe un recensamant din 2002 ?!

    de integritate „intelectuala” ai auzit?! vrei sa-l ataci cu orice chip, nimic in contrar si nu ar lipsi motivele, alea juste dar si doar din puturosenie le pui pe toate in aceiasi oala si pute, rau de tot!

Comments are closed.