Apropo de „accident”

Apropo de Elodia Orbanul Realităţii Tv. Adevărul de ieri titra pe prima pagină „Afară cu şobobolanul!”. Un titlu grotesc, dar nu asta m-a mirat cel mai tare. Adevărul este al lui Patriciu. Orban a fost foarte serviabil cu Patriciu şi lumea îl dădea în tabăra moguleţului (că prin comparaţie cu ceilalţi moguli, e mic). Ştie cineva cum se explică titlul? Cine pe cine e supărat?

3 comments to “Apropo de „accident””
  1. Poate a fost doar un semnal de distantare.. stai ca intre timp am citit articolul de azi.. nope, il rupe si Adevarul. E cam greu sa fii de partea lui in momentul asta, indiferent cine esti.

  2. eu cred ca e din cauza taberelor din PNL. Tabara Tariceanu-Olteanu etc versus tabara Antonescu-Orban etc. Patriciu, ma gandesc, sustine tabara Tariceanu. Si dupa ce Tariceanu a lovit rau in tabara adversa la Delegatia Permanenta din 7.12, decapitand 19 filiale dintre care majoritatea apropiate lui Orban (ca la cele apropiate lui i-a pastrat ca interimari chiar pe liderii demisi pentru rezultate proaste, ceea ce mi se pare culmea), acum Orban i-a continuat cu gratie „opera”. Orban a gresti mult, in opinia mea, si i-a ridicat o mare minge la fileu premierului.

Comments are closed.